0 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından
Dah yeni dogum yapmisim bebegim 63 günlük kaynanam her aradıginda yada onlara gittigimde ne zmn adet oldun diye soruyor. Yada 2. Cocigu dusunuyormusun 2.yi ne zmn getirecen diyor. Her defasinda diyorumki cocugum daha kucuk bn bisey deyipte büyük konusmak istemiyorm. Allah isteyipte olmayanlara versn bana da oglumu bagislasn diyorm. O her defasinda ayni soruyu sormaktan sıkılmıyor. Cok sacma konusuyor. Yakinda nasl korunudugumuzu sorarsa şaşirmam.

16 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Derdi seni mi gerdi de ne dengesiz insanlar var
(736 puan) tarafından
Hic sorma ya sacmalıyor konusmak icin konuşuyor
-Reklam-
0 oy
(51,052 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
bana kizim yasina yaklastiginda ikinciyi yap demeye basladilar Allah diyene versin dedim.bi daha diyemedi kaynanam ☺️☺️☺️
(736 puan) tarafından
Cok gzl demissin. Bende mi boyle desem belki oda bidaha soylemez :D
(51,052 puan) tarafından
aşk olsun anacim dedi bende görümcem yok gorumce yap bana dedim ki boyle seyler konusmayiZ güldü bi daha demedi. kimsenin bana faydasi yok gittigimizde seviyorlar sadece millet dedi diye çocuk yapamam
0 oy
(16,989 puan) tarafından
Ancak boş boş konuşurlar. Bana da yeni evliyken istemiyorduk önce bebek erken diye hamile kalmıyordum bana da niye kocanla yapmıyor musun diye sormuşlardı 
(736 puan) tarafından
Cok saçma konusuyorlr. Yani bizim özel hayatimiz onları niye bu kdr ilgilendiriyor bilmiyorm
(51,052 puan) tarafından
banada kayinvalidemin arkadasi gidin tedavi olun demisti ☺️ oysaki o donem istemiyoduk bebek olup olmadigini bilmiyoduk çok şükür Allah aratmadı
(736 puan) tarafından
Cok sükur. Kayinvalden bitmemiş gb bide arkadasi yorum yapmıs Allahim yarabbim. Millet cok tuhaf
(51,052 puan) tarafından
o duymadi arkadasi bizi oturmaya cagirip duruyodu bizim burda yeni gelin gezmesi olurm ben calisiyodum bi yere gitmedim hadi dedim gidelim buna. o arkadasida bütün apartmandaki komsulari cagirip kuran okutuyomus meger biz sandik normal oturmaya gidicez☺️o ara yanimda.oturuyodu egildi sordu bebek yokmu diye yok deyince tedavi olun baktirin demisti☺️
(736 puan) tarafından
Sanki derdi onları germiş. Allah akıl fikir versn
0 oy
tarafından
İkinciyi doğurda erkenden. Birinci bana kalsın ben bakayım diye düşünmüyorsa ne olim
(736 puan) tarafından
Odur kendisine bakamiyor bide cocugumami bakacak. Onlara gittigimizde alip sevmez uzaktan ölem ölem der. Gitmeyincede diyor niye gelmiyorsunuz torunumuzu sevelim. Alip kicagina alsa ilgilense derim  kadın ilgileniyor anca lafta
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Sende ona sor belki bana gorumce gelir de ah kicuk gorumcem olaydi de :)
(736 puan) tarafından
Bende her bana sordugunda oyle derm  :))
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Yaa bu insanlar çok garip  ben hamileyken düşük tehlikem vardı ve ilişki yasaktı konu açıldı düşük tehlikemden eşimin nenesi bişiler sordu sonra eşimle ilişkiye girme konusu açıldı bende yasak doktor yasakladı dedim anaa erkek napcak ya kocan nasıl dursun olmaz öyle şey dedi nenesi bende nene çocuk düşermiş doktor dedi dedim oda olmaz öyle şey kocan napcakmış yazık değilmi diyince bende kızdm tam ilişkiye girelim çocuk önemli değil düşsün dedim sustu
(736 puan) tarafından
Valla boş konusuyorlar ya. Iyi demissin snde
(7,792 puan) tarafından
Biz napiyorsak oju yapcaklar ssnki cocuk sadece bizim mi
0 oy
(23 puan) tarafından
Benimki kızımdan sonra hiç üşenmeden 4 yıl her ay arıyordu var mı bişiey diye en son sinirlendim kısırız biz dedim ona rağmen devam etti ölse çenesi durmaz bizimkinin
(736 puan) tarafından
Ne kdr yüzsuzler. Inanki bizimkide oyleedir. Allah akil fikir versn
(23 puan) tarafından
Bizimki aşırı kıskanıyor oğlunu ondan rahatsız ediyor ama şükür eşim ezdirmez beni
(736 puan) tarafından
Allah bozmasin insaallah:)
0 oy
tarafından
Heh bizimkiler de soruyodu hep bı sure sonra pes ediyolar
(736 puan) tarafından
Bzmki pes edecek bi tip dgl
0 oy
(11,699 puan) tarafından
Bir karısılmayan götümüz kalmıs tı ona da karıstılar
(736 puan) tarafından
Hic sorma
0 oy
tarafından
Canim senin ki 63 gunluk doğmuş benim ki 20 haftalik daha dogmadi  ana rahminde ikinciyi de yap dio ah bu kaynanalar gül geç:D
(736 puan) tarafından
Cok ayıp ya utanma yok ki onlrda
tarafından
bi bucuk senedir evliyim 20 haftalik hamileyim   hamile oldugumu daha bilmiyoduk soyum.kurucak ikinci oglumu evlendircem siz torun yapmiyosunuz demisti   ben takmiyorum ama kirici olmayadabilir insanin ozeli ve kimse karisamaz simdi allah izin verirse oglum olacak  bide kiz yap diyo sinir  edio bide guluom geciom hergun ayni evde kalmadigimiz icin sukrediyorum:D
0 oy
(510 puan) tarafından
Bende ki kaynana aynı canım evlendim 3 gün sonra onlardaydık hazırlıksızdım adet oldum o günü aklında tutmuş hamile kalana kadar her ay arardı adet oldun mu diye kayınlarımın yanında korunma çocuk yap der dururdu ay nasıl sinir olurdum 
(736 puan) tarafından
Sanki onları ne alakadar ediyorsa
(510 puan) tarafından
Doğurdukları ile doymamışlar heralde ki dertleri biz olduk
0 oy
tarafından
Sen de ona sor anne menapoza girdin mi ? Adet oluyor musun yapıştır bir çocuk daha de 
(736 puan) tarafından
He menepoza girdm der. Bnce onu desem bile yine sorsr
0 oy
(539 puan) tarafından
Bu  seferde hamile kalsan ne acelesi vardi der arkandan canım herkes herseyi der..sen kendi kafan durumun ne zaman müsait oldu o zaman yap ikinciyi allah gönlüne göre versin 
(736 puan) tarafından
Oglum kucuk simdi 2.dusunme zmni dgl saçmaladı. Tabi Allah verirse nsip meselesi. Ama Allah isteyipte olmayanlara versn. Bizim yavrulara da can sagligi versn
0 oy
(5,221 puan) tarafından
nezaman olursa ozaman getirecem de ucu açık cümleler hep susturur
(736 puan) tarafından
Bnm kaynana susacak biri dgl yine der
(5,221 puan) tarafından
ozamn cevap verme boşver oseni yıpratmaya mı çalışıyo kendne mi takıntı yapmış nedir
(736 puan) tarafından
Benmki sırf konuşmak olsn diye konusuyor sacmalıyor iste

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 339 göst.
17 Aralık 2020 Aile kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 280 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,072 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
19 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lisa1234 (1,389 puan) tarafından soruldu

406,239 soru

12,180,126 cevap

36,676 kullanıcı

...