0 oy
1,946 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar Malum Ramazan Ayındayız Ve Cinsel İlişkiye Girildikten Sonra Gusül Saat Kaça Kadar alınabilir İftardan sonra ilişki yaşandıktan sonra  öğlene kadar güsül alırsak Olur Mu Yoksa GünaH Mı?

41 Cevaplar

0 oy
(754 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yorumlara şöyle bir göz attım da insanlarimiz ne cahil kalmışlar. Cahil diye acımasız yorum yapan arkadaşlara diyorum. Bilmemek ayıp degildir öğrenmemek ayıptır. Bu kız bilmiyorsa büyükleri ogretmediyse kızın ne suçu var. Kimsenin hayatını bilmiyoruz belki büyükleri de yoktur herşey olabilir. Herşey biz insanlar için. Yaptığınız ayıptır günahtır etmeyin arkadaşlar. Soru soran arkadaşım gusül olayına gelince yatsı dan önce gusül bozulur ve gene yatsıdan önce gusüle mani olan şey bittiyse en geç yatsı vakti girmeden gusül alman gerek yatsıdan sonra bozup tekrar alman gerekirse gene en geç imsak vakti girmeden gusül alman gerek.. bu adet bittiğinde de geçerlidir ilişkiye girdiğinde de üzerinden 1 ezan vakti geçmeden gusül alman gerekli...
(63 puan) tarafından
Tmm abla çok saol ..Hakkınızı helal edin
(754 puan) tarafından
Ne demek ablam helal olsun diğerlerini de umursama sıkma canını
-Reklam-
+7 oy
(94 puan) tarafından
Yorumları okudum da madem millet saçma bir soru olarak görüyor bu soruyu o zaman yorum yapmaya tenezzül etmesinler edenler de adam akıllı cevap versinler ben de 20 yaşında evlendim kimse  bana anlatmadı gusül abdestinin hemen alınması gerektiğini evlendikten aylar sonra öğrendim bilmiyene kadar Allah affetsin ama duşumu sabah kalkar öyle alırdım gece o şekil yatardim, ben ne bilim kaç yaşındasın ne bilgin var ne yok belkide bilmiyorsun dur artık milletin derdi laf sokayim gelip artilasinlar alkışlar yağsın aferin desinler olmuş 
(63 puan) tarafından
Aynen ya resmen ****** olduk. Tövbe Ramazan Ramazan insanı günaha sokuyorlar Sanki Her zaman ilişkiye giriyoz yaş itibariyle bilmemem gayet normal yada yapmuşım demedim sadece sordum ..ama hemen yargı dağıttılar ...Hepsi hacı hoca maşşallah ...bi biz kalmuşız
(63 puan) tarafından
Yok sedef tatvanlı öğretmemişler öle açık sağa sola sormuyoz ilişkiyi vs kocayı maşallah ın var ama senin
(94 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Sen nereden biliyorsun ki ailemin isteğiyle evlenmedigimi sen nereden biliyorsun ki sadece 7. Sınıfa kadar okuduğumu bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye klişe bir söz vardır ama belliki o söze gün gelecek ihtiyacın olacak  sizin gibi insanlar sadece herkesi kendiniz gibi görün herkesin hayat koşulları sizinkiyle bir değil sen benim bildiklerimi bilmek zorunda değilsin ben senin bildiklerini bilmek zorunda değilim. Artık sizin gibiler yüzünden biri bir soru sormaya korkuyor parantez içinde ne olur beni linclemeyin ne olur kurban olayım linç yemiyim demek zorunda kalıyorlar daha ben birgün sorduğum soru veya verdiğim cevap yüzünden linç yemedim ama böyle diyenlere ben artık üzülüyorum
(94 puan) tarafından
Yaptığım ilk yorum da da belirttim cünup olarak yattigim günler çok fazla Allah affetsin önemli olan öğrendikten sonra ne yaptığımdır nisanlandim bu konuları sordum bir iki kişiye bana çok bilgi verdiler ama cünup olarak yatmanın günah olduğunu kimse bahsetmedi belki de onların da aklına gelmedi bana böyle bir bilggiyi vermek ee ben de duymadım hiç kimseden aylar sonra tesadüfen okudum bir yerde sonra bir araştırayım dedim internette araştırdım günah olduğunu anladım ve kendi kendime dediğim tek şey buydu İYİKİ çevremden kimseye sormadım yoksa alay konusu olurdum bunca ay böyle yatmış bilmiyormuş gibi gibi ee şimdi ben çevreme İYİKİ demedim dedim linç yerim diye bilmediğim şeyi gelip tanımadığım insanlara da soramiyacaksam öleyim o zaman madem iyi insanlarsiniz gelin ablalık edin güzelce anlatım yada gormemezlikten gelin. Evliliği kocayı biliyorsunuz demek ne kadar çirkin birşey ne kadar hakaret içeriyor bilmem biliyormusunuz
(748 puan) tarafından
Kizlar yeni okuyorum yorumları rabbim herseyde biz kullarinaa kolaylik vermis.iliskiye girdin diyelim haliyle yorgunsun uyudun kaldin bu gunah degil .taki sabah ezanina kadar bir ezan vakti kadar surede ozguruz ezan saati geldimi guslu almak gerekiyor cunku almaz isek namazi atlamis olucaz ve buda haliyle gunah yani hepimiz kilmiyoruz sahsen bnde kilmiyorum ama dinledigim ogrendigim bu yonde yani iliakiye girdin aninda duaa giricen die bisey yok
+4 oy
(1,264 puan) tarafından
Niye herkes dalga gecer gibi cevap yazmış bilmiyor ki soruyor canım sabah ezanı okunmadan temizlenmen lazım afedersin iftardan sonra olduysa bir iki saat icinde gusul al 
(63 puan) tarafından
Ya evet herkes dalga geçmiş sorduğu a pişman oldum cahil insanlar ya sanki hepsi aşim hoca utanmaz insanlar ya:((
(1,264 puan) tarafından
Boşver kuzum üzme kendini
(2,979 puan) tarafından
Katılıyorum bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ++
(63 puan) tarafından
Teşekkür ederim saolun Valla Kafamda soru İşareti Olmuştu ilk günden beri eşim ile ilişki yaşamadık günah die sonra araştırmaya başladım. . iyikide sordum sizin gibi değerli insanlar aydınlattı çok Saolun Hayırlı Ramazanlar Ablam..;))
(1,264 puan) tarafından
Hayırlı ramazanlar canım
+1 oy
(2,979 puan) tarafından
Olmaz cnm günah güneş doğmadan alman lazım oruç ta olmaz 
(63 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim.
+1 oy
tarafından
Cnm karıştrdın heralde oruca niyetını unuttugun zamn öğleye kadar nıyet getirebilirsin dıyorlar, öğleye kadar cenabet kal banyo yapabilirsiniz dıye bişe yok sahura kadar vakıt warken nedeb öğle dıyorsun anlamadım bn 
+1 oy
(29,172 puan) tarafından

Bilgi vermek yerine her daim linç girişimi yetmezmiş gibi üstüne üstlük aynı yorum ve aynı kişiler.

Kadın açık açık birşey anlatmamis sadece sormuş keske az anlayış olsa kadın kadına destek olsa bilgilendirse 

Bu toplum böyle olmazdi

(63 puan) tarafından
Çokk doğru çok teşekkürler valla sorduğuma pişman ettiler :((
(2,323 puan) tarafından
Aynen haklısın valla sırf artı almak için alay eder gibi yorum yapmışlar.
(29,172 puan) tarafından
Başları sıkışınca öyle soruları buraya sorunca görücm onları
+1 oy
(63 puan) tarafından
Bayanlar Hakkınızı Helal Edin Cidden Bilmediğim İçin Sordum Beni Aydınlatan Ablam Ve Kardeşlerime minnettarım Saolun.. Kötü Yorum Yapıp Dalga Geçenlerse Oda Onların Terbiyesizlikleridir... HAYIRLI SAHURLAR HAYIRLI RAMAZANLAR ...
(895 puan) tarafından
Cvplari okudum da yazik ne kadar yanlis bilgi sahibi olan var.gusul abdesti 1 namaz vakti gecmeyecek sekilde alinmalidir.tv de hocalarda hala orucu bozan halleri tartissin.millet cenabet geziyo yaa
tarafından
Djdkdjfhjj
0 oy
tarafından
Ne oğleni kiz. Normalde sabah ezanina kadar alinmasi lazim zaten oglene kadar olurmu bacim 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bazı mesheerde öğlene kadar niyet edilebiliyor ondan kafan karışmış senin ama sabah ezanjna kadar vaktin var
(9,238 puan) tarafından
Ay şükür yanlış bilmiyormuşum
tarafından
Yapmayın allah askına ben hanifiyim eşim şafi öyle şey olur mu ilk defa duydm
(63 puan) tarafından
Sedef az ötede oynar mısın. ?
tarafından
Öyle canım. Ama süresi o kadar dite o saate de bırakılmaz
(63 puan) tarafından
Sedef abdest almadım sadece soru sordum ne kadar terbiyesizsiz bel altı hemen aklın orda ne azgınsın bide..
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Kız şaka mı yapıyon ciddi mi soruyon
0 oy
(722 puan) tarafından
Sabah namazı vakti çıkmadan alınması lazım.Namazı kaçırmayacak şekilde.
0 oy
(14,470 puan) tarafından
Deniyor kiiiii;

Uyuyakaldı iliskiden sonra mesela..

Belinden aşağısını yıka ve niyetlen.

Guslünu sabah alabilirsin
tarafından
Uyusun cnm rabbim korusun onları nasıl oldu evin
(2,323 puan) tarafından
Amin inşaAllah canım Allah razı olsun. Valla salon ve mutfak bitti sadece. Bi ton işim var Allaha şükür ilaç sayesinde bittiler inşaAllah. Ama bi yandan eşya yıkıyorum bi yandan temizliyorum ama şimdi kızım ses çıkarmasın dşye onun yanında duruyorum iş yapamıyorum birazdan namaza kaldırcam eşimi sonra çocuk odasını boşaltcam bi yandan orayı temizlicem bi yandan yemek yapcam. Belim felaket ağrıyor adet olcam sanırım inşaAllah iftardan sonra olurum :D
tarafından
İnşallah canım çok kötü oldu senin için ya inşallah birdaha gelmezler. İnsallh orucun bozulmaz belki yorgunluktan
(2,323 puan) tarafından
İnşaAllah canım. Ayın 18 i her ay adet olurdum geçen ay olmadım doktora gittim kist varmış sol yumurtada çok ağrı yapıyor hap ve fitil kullandım inşaAllah gelirde temizlenir. Tabi dediğin gibi yorgunluğun verdiği ağrı da var ayak bileklerime vuruyor. Yinede hamdolsun inşaAllah bitmiştir emeğim Boşa gitmez Allahın izniyle.
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm içi o kist çok kötü ilaçlar soksun sifani versin rabbim ❤️ bidaha inşallah olmazya çok emek harcadin çok
0 oy
tarafından
Allah iyiliğini versin  kız öğlene kadar mı oruç olmaz ki normalde bile okadar beklemen gunah  sabah namazın dan öncesine kadar museden  var ama en hayırlısı  hemen yikanmak  aptest almak 
0 oy
(3,667 puan) tarafından
Sahur vaktine kdar süresi var, sabah ezanindan önce yıkanıp oruca  niyet etmeniz lazim
0 oy
(14,067 puan) tarafından
Sen riske atma kuzum işini hallet gir gusül al 
(63 puan) tarafından
Tmm saolun :))
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Yaptıktan hemen sonra gusulunu alıp öyle niyetlenmek gerekir..
(63 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(5,727 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Abdest alıp öyle niyetleneceksin senin dediğin gibi yaparsan cünüp olursun 
0 oy
tarafından
Cunup yemek yenilmesi hoş degilken cunup oruca niyetlenmek uyyy sahurdan sonra yattiktan sonra ihtilam olursan genelde erkekler oluyo uyaninca islaklik hissederse gusleder oruca ziyani olmaz ama bile bile olmaz 
(63 puan) tarafından
Anladım saolun
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Tan yeri agarmadan abdestini al canim yani imsak vaktinden önce al ki gece niyet edemezsin orucunda kabul olmaz 
(63 puan) tarafından
Anladım ablam teşeküür ederim
(9,620 puan) tarafından
Rica ederim canım benim
0 oy
tarafından
Ben şafii yim öğlene kadar vaktimiz var ama ilişkiden hemen sonra abdest almak daha doğru. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kafanereyebizoraya (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
0 oy
4 cevap 88 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,553 soru

12,311,720 cevap

38,711 kullanıcı

Kategoriler