0 oy
2,220 göst.
Diğer kategorisinde (11,959 puan) tarafından
Kızlar kültür farkı diye birsey var ne yazıkkı ve evlenirken hep göz ardı ediyoruz sevgimizden sonra da sıkıntı cekiyoruz. Size esinizin ailesinde cok tuaf gelen birsey oldu mu? Bizde eşimin ailesi dügün den 2 hafta sonra kayınvalidem le görümcem bize kalmaya gelmişlerdi. 2 hafta filan kaşmıslardı. Bizde cok ayıptır hele ki aynı sehirdeysek filan bizde asla. 6 ay bir durum olmadıgı sürece gece kalınmaz. Bize cok tuaf ayıp gelmişti. Esim normal karaılamıstı bunu. 

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yaprak sarmasıni bulgurla yapmalari. Ilk defa bulgurlu yedim begenmedim. Bizde hep pirincle yapilir
-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından
gece gece sinirlerim  zıpladı bakkk ...aklima  geldikçe 
0 oy
(2,243 puan) tarafından

of o kadar cok ki dugun bittiginde eve butun sulalecek geliniyo ve herkes o gece o evde kaliyo nerdeyse odamizda da birileri yatacakti o derece.

birde sabah ogle aksam bir hafta boyunca akrabalar komsular yemege cagiriyo gidiyon hep ayni yemek yapiliyo biryani ve tavuk kahvaltıda bile . vee en kötüsü tabaklarinda yemek birakiyolar gelinin tabagina aktariyolar yemezsen saygisizlik olarak adlandiriliyo midemi bozmustum :((
0 oy
tarafından
Hepsi çok yakın gibilerdi ama odadan biri çıkınca onun dedikodusunu yapmaya başlıyorlardi . Önce beni deniyolar sandım laf taşıyacak miyim diye beni deniyolar heralde dedim . gerçek yüzleri buymus meğerse
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Kaynanamin her yemek indirdiğimde çayı da sofraya indir demesi kuru fasulye olsa bile yani bende indirmiyordum  yemek ve çay aynı anda olurmu diyirdum öyle öyle ben yapmadım ama kendisi hala yapar bana çok saçma gelmişti 
0 oy
tarafından
Kültür farkından ziyade farkli seyler var kaynanam keyifci bi tencere yemek yapar tepe koyar kaynim kayinpederim ayakta yer sonrada bi dunya laf eder döktünüz diye o zaman sende sofra kur esimboyle degil cok hizmetidir onun dışında bence kaynanamdan kaynaklı kayinpederimin ailesiyle hic görüşüyorlar sadece kaynanamin ailesi onlarda köyde oldugu icin kimseyle gorusme yok ben kalabalik aileden geldim cok qglayip pisman oldum ne düğüne ne cenazede ne akraba ziyareti yoktu benide goturmuyorlardi aileme yalvar yakar gidiyordum mesela esim babasının ve babaların yaninda uzaniyo kaynim kayinpederimle birlikte uzanıp sigara iciyo bunlar cok garip cok sacma sapan bi aile ama kader iste
0 oy
(614 puan) tarafından
Herşeyleri tuhaf..bizde dugundenden snra gelin damat yemege davet edilir.burdada ettiler ama biz hep sülalecek gitttik.yeni geline iş yptırılmaz ama her gttıgım yerde eşşek hibi köfte yogurttular.bide her yemege sarımsak sokuyolar.igrendım artık.

İlgili sorular

0 oy
70 cevap 937 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,564 puan) tarafından soruldu
+2 oy
92 cevap 4,640 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 445 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esmerqueen1 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 899 göst.
6 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (455 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,892 soru

23,598,483 cevap