ben evleneli bi sene bile olamdi esimin ikinci evlili benim ilk esim 31 yasinda ben 18 severek evlendik 2 kizi var biri 10 biri 7 yasinda ben evlendimden beri cocuklarin yapmadiklari kalmadi yuzume karsi seni sevmiyoruz istemiyorz dediler sonra annelerinden laf tasidilar annem sana cadi diyor annem sana or....u diyor vs vs cocuklar bnde ben cocuklara bsy desem hemen esim kiziyor yani ornk kitap okuyun yada bu bardagi kaldirr misin fln ben karismani istemiyorum onlara diyor ve bana yapmadiklari kalmadi asla da onlara koyu olmdim cocuk dedim ama cok sinir kirizi gecirdm camasirlarima boklarini siliyorlardi isteyerek esyalara zarar veriyolardi ve ben hamile kaldim dvlenir evlenmz suanda 24 gunluk oglum var kizlarin ikisinden biri gelip bna ablam kaan a vurdu dedi esime anlatim bagirdi bna yeter artk cocuk bunlar oyle demistr yapmaz fln ama icim rahat degil benim bebegime babalarini kiskanip zarar vermelerinden korkuyorum esimle de hep onlarin yaptiklari seylerden dolayi kavga ediyorz ve hep beni suclu goruyor hep onlarin ve kendi penceresinden bakiyor ben ne yapacagimi sasirdm