Kızlar bu mübarek günler yüzü suyu hürmetin duâ istiyorum sizden gönlünüzden ne geçer ise kıldığınız namazdan sonra yasin okuduğunuzda ablamı da eklermisiniz adı ceylan 29 yaşına dâhâ temmuz da girecek yarın annem ile görmeye gideceğim bu gün doktor aramış durumu hâlâ aynı demiş kendi solunumu yok vantilatöre bağlı solunumu oluyormuş pozisyon değişikliği yapıyorlarmış sürekli en ağır ilaçları kullanıyorlarmış ama vücudu hiç tepki vermiyormuş elimizden geleni yapıyoruz demişler 8 nisandan beri hastanede çıkmadık candan umud kesilmez ama çok korkuyorum babamı kayıp edeli 8 ay oldu dâhâ ablamı da veremem kara toprağa yüreğim dayanamaz artık ikinci acıya o benim sırdaşım dert ortağım anne yarım oğlumun anne yarısı benim gitmediğim günler sürekli bize gelirdi oturmaya beraber otururduk eymen ile oynardı eymeni görünce teyzem bokunu yerim derdi eymen deli olurdu yavrumun bir şeyden haberi yok dün annem aldı bir kaç saatliğine her odada teyzesini aramış biz oraya gittiğimiz de ablam saklanırdı eymen onu arayıp bulurdu evin her odasın da onu aramış yatakların içini açıp bakmış yavrum anlamıyor ama bu acı bana çok ağır geliyor önce dedesi gitti ben babamsız kaldım şimdi ablam çok ağır geliyor kızlar sizlerde olmasanız kafayı yerim ayakta duracak halim yok artık