0 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Perşembe günü sezeryan olacağım inşallah. Biraz önce eşimden sandviç istedim, sağ olsun hazırladı. Yanına da birşeyler getirmiş tepside, bir de çatal bıçak vardı.

Oturdum yiyorum, göbeğim açılmış biraz. Bir bıçağa baktı, bir göbeğim baktı. Şimdi seni böyle bir bıçakla mı kesecekler dedi. Zaten korkuyorum, yok dedim kör testereyle doğruyacaklar.
Baktı kötü oluyorum, şaka filan dedi ama sinir oldum. Korkuyorum kesilmekten.

9 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Neden bu kadar kasıyorsn kendini hiç bisey hissetmiyorsun 

Anın tadını çıkar bence o zaman .herşey 10 dk içinde bitiyor 
tarafından
Ben kan verirken baygınlık geçiren biriydim, yeni yeni bu korkumu yendim sen düşün :)
(4,876 puan) tarafından
Bende korkarım ama doğumdan çok korkardım özellikle  ufack bi igne hemen saniyesine uyuşuyor belden aşağısı  korkunu yenmeye bak hiç bisey olmicak Allahın izniyle
tarafından
İnşallah yani çok zorda kalırsam tamamen uyutsunlar dicem ama doğduğu anı görmekte istiyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
ahdjajss kız eşinde oyle bsey demişki yani aklına gelmeyeni aklına sokmuş resmen kac haftalk oluyosun persembe günü
tarafından
bnde sezeryan olcam cnm yarn 38 oluyorm tam gun vercekler aslnda verlmsti geri hastane onay vermedi felan başka hastaneyle ugrasyrm yoksa salı olcaktm bnde
tarafından
Allah sağ salim doğum, sıkıntısız lohusalık nasip etsin bize inşallah :)
tarafından
amin amin ins cnm insss
(520 puan) tarafından
Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde verdiğim tepki ben bunu nasıl doğuracağım olmuştu ama çok şükür dogduda 7.5 aylık oldu kuzum sende sitrese sokma kendini emin ol güzel geçecek hele birde meleğini kucağına alınca hepsi geçiyor
tarafından
İnşallah canım onu düşündükçe rahatlıyorum biraz.
0 oy
tarafından
benimm kardesimm bana seni hizarla keseceklerr boyle boyle dedi dovecektimm artikk esim duysa nasi.kizarr ama oyle dedigi gibi olmuoo takma kafana 
tarafından
İnşallah yani sağ salim çıkalım doğumdan.
tarafından
korkmaa.canimm emin ol kucagina alinca biseu kalmio.:)
0 oy
(3,529 puan) tarafından
O anı yasayacan  bol bol dua oku ne kadar korkarsan o kadar zarar olumlu düşün 
tarafından
O da doğru da elimde değil işte.
(3,529 puan) tarafından
Bebisi görcem dye yat masaya zaman çabucak geçicek bolca oku rahtlatyo insanı.    Onu görünce hiç bisey kalmiyooo ameliyat bitse de yanına çıksam diyosunnn
tarafından
Ay inşallah ya, çok merak ediyorum zaten.
(3,529 puan) tarafından
Coook güzelli:) allahım sanada nasip etsin:)
tarafından
Amin inşallah canım.
0 oy
tarafından

eşin de nedn öyle konuşuyor ki senin verdigin cevapta hoşuma gitti istemsizce güldüm canım :) Allah yardim eder kendini korkutma öyle güzel düşün güzel olsun bol bol dua et

tarafından
Aklınca espri yapıyor ama ben daha çok geriliyorum farkında değil. Bol bol dua ediyorum zaten elimden başka birşey gelmiyor.
0 oy
(639 puan) tarafından
Canım şöyle soyliim ameliyat ekibi ınsallah iyi çıkar karşına.  Ben dogum korkum olmamasına ve acilen olmasina ragmen ilk sezaryense panik olmuştum. Kimse konuşmadı çünkü ben de surekli ay şimdi beni kestiler diye düşüne düşüne dua bile edemedim. Ikincide surekli bi seyler anlattılar. Konuştular sordular vs. Hatta şarkı açmıştı dr. Ameliyat başlamadan sigarayı bıraktım var ya ferdi tayfur, onu açtı. Ben de dedim dr bey kizimin duyduğu ilk sey bu mu olacak. O da dedi ki bunu duymaz da bundan sonrakini belki ;)) düşün zaten çarçabuk oluyor bitiyor. 
tarafından
Doktorum çok iyi, güveniyorum ona. İnşallah güzel geçer doğumda görücez :)
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Yaa kızma ama çok güldüm eşinin kırdığı pota canım :D  kendisine aynısı yapılacak olsa korkudan üçbuçuk atardı oda. Çok zor bir süreç ameliyat süreci, düşüncesi. Ama sen korkma sonunda meleğine kavuşacaksınn onu düşün. Meleğine bakmaktan o kesilmeymiş vs unutacaksın <3

tarafından
Doğumda 9 doğuracak kendisi onu düşünsün :) İnşallah doğum sıkıntısız geçer de kavuşuruz.
(1,390 puan) tarafından
Bence dee :) inşallah canım
0 oy
tarafından
Ben keserlerek hiç bişey hissetmedim ama youtubede bi iki kere sezeryan videosu çıktı karşıma benidemi böyle kestiler dedim o kadar 
tarafından
Ben izlersem mahvolurum ya :) Doğurmam içimde büyütürüm çocuğu :)
tarafından
Hahahahahahahahahahahaha büyütemezsin canım hiç anlamıcan gircen çıkcan sonra bebişini gördün müüü bitti bütün ağrılar acılar :)))))
tarafından
İnşallah öyle olur canım :)
0 oy
tarafından
Bende sezeryan ameliyatlıyım çok kötü bişey degilki tamam biraz agrin olacakda aşırı değil korkacak bişey yok sakin ol ve ameliyattan önce asitli içecekler falan da içme zorlanirsin 
tarafından
Birde kac ayliksiniz
tarafından
Benim canım çok tatlı canım ondan korkum. 39 oluyorum perşembe.
tarafından
Korkma bişey olmaz 10 dk sürer serumlarla ağrı kesicilerle falan geçiyo gözün korkmasin sakin sakin ol
tarafından
İnşallah canım :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem2121 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,781 soru

24,419,801 cevap

351,486 kullanıcı

...