Biri 4 yas digeri 15 aylik ve en kucugu 44 gunluk yavrularim var evimiz bahceli iki yavrum bahcede oynamak istedi biraktim kapilar kapali ve kilitli bahcenin neyse yemek hazirladim cagirdim buyugu iceri girdi kucugu ariyorum yok bahcenin heryerine baktim yok bahce kapisini actim disarilara baktim bagirdim cagirdim aklim cikti cocuk yok sonra dedim eve bakayim belki iceri girdi farketmedim mutfak kapisindan girdim buyuk kuzum koltuga uzanmis tv ye bakiyo bi bagirdim panikle kardesin nerde cocuk afallamis yuzume bakiyo tekrar sordum kardesin nerde anne kucaginda ya dedi ve kizlar o ana kadar kizimin kucagimda oldugunu farketmemisin yarim saat cocuk kucagimda cocugu aramisim oda hic sesini cikarmiyor benle geziyor deliriyormuyum acaba cok korktum
Sen korkmussun ama ben çok güldüm olur öyle şeyler yorulmussundur
3 çocukla kim delirmez ki. Ben 2 çocukla delirdim. Teyzemle görüntülü konuşuyorum kendi telefonumla ama bi yandan da telefonumu arıyorum. Halbuki elimde ve konuşuyorum ha. Teyzem de diyor hayırdır neyi arıyorsun bende dedim telefonumu bulamıyorum teyzem elinde ya diyene kadar ben telefonu arıyordum
Yorgunluk tüm gün ev yemek çocuklar çok normal Allah kolaylık versin. Ama çok güldümmm
Haha valla güldüm ya e 3 tane bebek var elinde çok normal canım
401,061 soru
12,002,781 cevap
36,186 kullanıcı