Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum çok kaygılıyım hiç iyi günlere gitmiyoruz cok büyük oyunlara kurbanız içim dolup dolup taşıyor kimse gerçekleri görmüyor.
Oysa yarınlar çocuklarımız için cok onemli erkan truktenin 13 dk lik bir videosu var bakin new york da ocak 2021 de alinan meclis tasarısı gerceklerini ifsa etmis adam açık açık salgın hastalık ile ilgili muhalifleri 2 aya kadar tutuklama yetkisi cikartmislar.
Hic huzurum yok hic bu insanlar bizim cocuklarimiza tuzak kuruyorlar bize tuzak kuruyorlar ve bunu gece gunduz demeden gerçekleştirmeye azmu cezmu kast eyliyorlar.
Şimdi beni anlayabilecek insanlar çıkmayacak diye su anda da icim daraliyor zaten lutfen duyarli olalim cocuklarimiz icin yarinlarimiz icin.
Araştıralım okuyalım bilinclenelim. Dusmanimizi iyi tanıyalım.
Konu covid degil covid cok basit bir plan bir sonraki salgin hastaliklar ve diger bir suru hastaliklar bakin bu insanlar bilimde cok ileri olduklari icin istedikleri gıbı at oynatiyolar.
Allah istemezse falan demeyin Allah ister calisana veririm diyor "men talebe vecedde vecede"
Kim neyi ihlasla isterse şerde dahi karsiliksiz kalmaz diyor.
Kabil de kötüydü adam öldürdü Allah istemese o da öldüremezdi. Biliyorum bu satırları belki de boşa yaziyorum cogunun ilgisini bile cekmeyecek ama napayim caresizim artik bu yalnizlikta bu dertlerimle boguluyorum.
Cok karmasik yazmis olabilirim o kadar doluyum ki neyse biraz olsun anlatabilmisimdir umarim.