0 oy
704 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 18 aylık. Durupdururken öğürüyo yemek filan yok agzında sanki kusacak gibi yapıo son günlerde iyice arttı.. Yemek yerken Bi sorun yok agzını kontrol ettim bişey yok azı dişi çıkıyo . 

Bu ay doktor kontrolüm üz var bugün bir buçuk yaş aşısı oldu yoksa doktora götürecektim. Başına gelen var mı? 

2 Cevaplar

0 oy
(549 puan) tarafından
Benim küçükken çok oluyor du bı gazı oldu için yaparmış birde balgam oldu zaman yaparmış doktor öyle demişti
tarafından
Gazını çıkarıyo yani hiç gaz sorunumuz olmadı. Balgam niye oluyo ki acaba boğazında enfeksiyon yada tahriş filan olabilir mi
(549 puan) tarafından
Valla sanmam benimki 3 4 aylıkken yapardı hep doktora götürdüm kendi geçer o dedi ilaç fln vermedi hiç sonrasında geçti şuan 7 aylık
tarafından
Bizim hiç öyle bişey yoktu son iki haftadır filan yapıo bunu 18 aylık bebeğim. Neyse öbür hafta kontrole gitcez Bi gösteriyim genede
-Reklam-
0 oy
(934 puan) tarafından
Reflü olabilir canm 
tarafından
Hiç bugüne kdar olmadı ne gaz sorunu ne de mide sorunu yoktu. Sonradan olabilir mi acaba
(934 puan) tarafından
Olur canm tuvalet sorunu varsada olur kabızsa
tarafından
Kabızlık yok fazla genelde her gün yapıo. Ben en iyisi domates filan yedirmeye yim bu ara onlarda dokunuyormuş sagol canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 152 göst.
0 oy
5 cevap 827 göst.
0 oy
3 cevap 175 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz0034 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,495,606 soru