0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Öğle uykusundan önce mi sonra mı. Hangi zamanda çıkıyorsunuz. Biz genelde öğlen uykudan sonra çıkarız. 

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Uykudan önce cikiyordum ama artık çıkmıyorum yüksek riskli bölgedeyiz korkuyorum valla çocuklar zaten birbuçuk sene oldu park yüzü görmediler =/ çok üzülüyorum 
(25,196 puan) tarafından
Bizde İstanbuldayız canım en riskli bölge. Boş sokakta yürüyüş yapıp hava almak virüs bulaştırmaz zaten. Parktan bahsetmedim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben virus cikti cikali disari yuzu gormeyenlerdenim su durumda bebegimi riske atamam
(25,196 puan) tarafından
Misafirlik demiyorum yürüyüş hava almak diyorum boş sokakta hava almak virüs bulaştırıyo bizde riske atmıyoruz heralde
tarafından
Sen bilirsin ozaman canim bizim burda bos sokak asla yok
(25,196 puan) tarafından
Bizim mahalle boş oluyo. Hafta içi oldugu için meydan tarafı da boş oluyo o yüzden dolaştırıyorum bebek arabasında
tarafından
İyi bakalim sana ve bebise saglikli huzurlu hava almalar canim
0 oy
(853 puan) tarafından
Site icinde babasi evdeyse sabah ogle aksam:))) babasi yoksa öğleden sonra canim
(25,196 puan) tarafından
Anladım cnm. Bizimde bulunduğumuz mahallede sokagın başından sonuna geziyoruz anca işte :D boş bulursam kalabalık değilse bide meydana çıkıyoruz o kadar :)
(853 puan) tarafından
Canım cocuk bunalıyo bizde cikiyrz oynuyrz yuruyrz bos alan var site karşısında çimlerle oynuyo eve salıncak kaydırak vs herşeyi aldik yinede acik hava gibi iyi gelmiyo
(25,196 puan) tarafından
Tabiki cnm açık hala gibisi var mı benimki daha yürümüyo ama ilerde oda isticek haklı olarak
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Ogleden sonra cnm hava daha guzel oluyor soguk olmuyor
(25,196 puan) tarafından
Anladm cnm. Bizde 2-3 gibi çıkıyoruz genelde zaten 18 yaş altına yasak geldiya bide saatimiz belli artık
(1,741 puan) tarafından
Evet cnm aslinda bize saat farketmiyo merkeze 10 km uzaktayiz lojmandayiz etraf hep tarla :))
(25,196 puan) tarafından
Dogrudur cnm bizim kalabalık buralar sadece boş bikaç sokak var oralarda geziyoruz markete yakın sokaklar hep dolu
0 oy
tarafından
Toplam ne  kadar dışarda oluyorsunuz 
(25,196 puan) tarafından
Yarım saat dolaştırıyorum eve dönüşümüz girmemiz 45 dk yı buluyo. Virüsten dolayı gittiğimiz yerler kısıtlı yoksa akşama kadar dışarda gezsek bayılır benimki
tarafından
Evet sen doğduğundan vero her gün cikrayosun  söylemiştin⚘
(25,196 puan) tarafından
Evt bu aralar hergün çıkamıyoruz ama :)
0 oy
(14,501 puan) tarafından

Sütlaç yedikten sonra mutlaka çıkarız :D

İnan ki 5 gündür hiç çıkarmadım dün sadece evin 2 bina yanındaki a101 e gittik eşim ben Faruk.
Alışveriş yapıp geri geldik.
Korona olmadan bu kadar takıntılı değildim sanırım.
Şimdi çok korkuyorum hiç evden cikasim gelmiyo
(25,196 puan) tarafından
Hahaha sütlaç kovalasın seni. Aman dikkat et kız bende boş sokakta gezdiriyom zaten
0 oy
tarafından
Öğlen uykusundan önce çıkarız daha iyi uyuyor sonra uyanır biraz yer geri çıkarız gezeriz 
(25,196 puan) tarafından
Ay ben iki sefer çıkaramam sokak merdivenli bebek arabasını taşımak zor geliyo o merdivenden :D zaten yürümüyo daha :)
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Hava güzelse ogleden once cikariyorum hem yorulms oluyo hem de daha kolay uyuyo
(25,196 puan) tarafından
Benimki yorgunken uyumaz kolay kolay :) zaten o yürümüyo daha kız ben yürüyom o bebek arabasında havalanıyo :D
0 oy
(2,692 puan) tarafından

Ya 18 yaş altına 14.00-18.00 arası izin var ya. O saatler dışında çıkarabiliyor muyuz ki :ermm: Ben onu bekliyorum :D

(25,196 puan) tarafından
Canım önceden yoktu ya sabahtan bazen cıkıyoduk şimdi 2 bucuk 3 gibi çıkıyoruz
0 oy
tarafından
Biz de öğlen uykusundan sonra çıkarız yoksa bebek arabasında uyuyup kalıyo hiç bi yeri göremiyo
(25,196 puan) tarafından
Aynen bende o yüzden öyle yapıyorum yemegi i de yedirip
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Oglen uykusundan sonra yemek yedirip cikartiyorum
(25,196 puan) tarafından
Tm canım bende genelde öyle yapıyorum
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Valla canım havaya bağlı öğleden sonra daha iyi oluyo hava o saatleri tercih ediyorum
(25,196 puan) tarafından
Tamam cnm çok sağol
0 oy
tarafından
Bizim yürüyüşümüz evin içinde :))
(25,196 puan) tarafından
Oda iyi :)
0 oy
tarafından
Saat 4 buçuk gibi felan öğlen uykusundan sonra çıkıyoruz kapının önünden felan oturuyoruz 
(25,196 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(7,440 puan) tarafından

Aaa sen bu pandemide ömeri dışarı mi cikariyorsun :Ogenelde oglen uykusundan sonra çıkarıyorum 

(25,196 puan) tarafından
Sorma ne kadar sorumsuzsam artık :D
0 oy
tarafından
Cnm ilkindiye dogru ev işlerinide bitirip oyle
(25,196 puan) tarafından
Sağol cnm benim
0 oy
(17,422 puan) tarafından

Bende öğlen uykusundna sonra çıkarırım. Kapının önüne ineriz inek eşek tavuk ne bulursak kovaliyoruz yorulunca eve çıkıyoruz :D

(25,196 puan) tarafından
Of Bee uyuuz köylü havan batsın
(17,422 puan) tarafından
Hahahah mis gibi  :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 291 göst.
0 oy
17 cevap 303 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,139 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 698 göst.