Ben artık gerçekten dayanamıyorum kocam dediğim adam artık psikojimi bozdu daha yeni doğum yaptım hem çok zor bir doğumda hemde kızım 9 gün küvezde kaldı ama hiçbir şekilde bu adam bana acımadı herşeyde küslük yapıyor küçük birşeyde hmn kisiyuor annesjnjn evine gidiyor ne bir güzel söz söylüyor nede suratıma bakiyir okadar kötü hissediyirum ki şunları yazarken bile ağlıyorum zaten rahatsızım ellerim baya şişti kabardı dün hastayney gittim ordan annemlere geldim oda akşam almaya geldi eve gidicektik neyse oda hadi acele et uykum geldi uyuvam dedi bende sinirlendim anca uykuyu biliyorsun biraz insanın suryaina bakıp iki kelime etmiyisun dedim küstü sinirlendi gitti bende iki çocukla annemlerde bıraktı bir 20 aylık biri daha 15 günlük bebekle burda kaldım ogkumjn bezi bitti Allah'ın belası yasak yüzünde heryer kapalı çocuğa iki tane 1 numara bezi birleştirip taktım küçüğün zaten kıyafeti bile yok kocam olcak şeref siz bugünde gelip almadı aramadı bile bende böyle kaldım ne yaoivam bilmihorum aileme okadar mahcup oluyirum ki kusura bakmayın çok üzgünum bide lohusa olunca iki katı daha kötü oluyorum kafanızı sisitdim kusura bakmayın hakkınızı helal edin yazicak kimsem yok