Kimi görsek yada kim bizi gorse ya yüz yüze ya telefonda her fırsatta ikinci ne zaman ya bu insanlar niye böylr daha birini büyütemiyorum 9 aylik daha yaşında bile degil .sanki benimle cocuk bakıyorlar tek bir yardımları yok hal hatır sormak için bile alo demezler eşimin ailesine cok yakinim kendi ailem uzakta .doğumda ablalarım geldi sırayla afedersiniz tuvaletime kadar yikadilar yemekelrimi temizliğimi yaptılar. Hic haklarını ödeyemem. Cok zor bir lohusalik geçirdim biri gelmedi burdan 20 dakikalık yoldaşlar kalkmis çocukta cocuk sert konuşmamak için kendimi zor tutuyorum bazen .yani bebek bakmak cok zor geliyor bana ikinci cok uzak.görumcem diyo ay ben birini emziriyordum birini ayagimda salliyirdum bir elimlede sarma sarıyordum. Ama kendi gelinine o kadar destek olur ki halilarina kadar yıkar düşünün. İlk evlednigimizde kimi gorsek naptiniz nettiniz diye saçma sapan sorular soruyorlardi.daha 3 aylik evliyiz hani bebek yokmu bisey yokmu ya size ne yani büyük oldukları için ve daha yeni gelin olduğum için bisrydr diyemiyordum. Belki sacma gelecek belki garip belki cahilce ama sırf seslerini kessinler diye hamile kaldim normalde istrmiyrdum öyle bir psikolojimi bozmuslardiki .kızımi cok seviyorum hers elini dört dörtlük yaparım eminim her anne öyledir ama anneliğe alışmış değilim hala daha .ikinci diyince artik cinelrim tepeme çıkıyor. Biraz uzun oldu k.bakmayin anlatmak istedim .biraz daha sabtetseydim şu virus falan beklerdim biraz daha çok zor hep evde olmak tek bakıyorum eşim cok saatler calsyo eminim herkes ayni durumda aşagi yukarı. Cocuk istemiyrum diyince de böyle bir kınar gbi ay onunbilr 3 cocugu var bunun bile 2 cocigu var derler