0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (852 puan) tarafından
Kimi görsek yada kim bizi gorse ya yüz yüze ya telefonda her fırsatta ikinci ne zaman ya bu insanlar niye böylr daha birini büyütemiyorum 9 aylik daha yaşında bile degil .sanki benimle cocuk bakıyorlar tek bir yardımları yok hal hatır sormak için bile alo demezler eşimin ailesine cok yakinim kendi ailem uzakta .doğumda ablalarım geldi sırayla afedersiniz tuvaletime kadar yikadilar yemekelrimi temizliğimi yaptılar. Hic haklarını ödeyemem. Cok zor bir lohusalik geçirdim biri gelmedi burdan 20 dakikalık yoldaşlar kalkmis çocukta cocuk sert konuşmamak için kendimi zor tutuyorum bazen .yani bebek bakmak cok zor geliyor bana ikinci cok uzak.görumcem diyo ay ben birini emziriyordum birini ayagimda salliyirdum bir elimlede sarma sarıyordum. Ama kendi gelinine o kadar destek olur ki halilarina kadar yıkar düşünün. İlk evlednigimizde kimi gorsek naptiniz nettiniz diye saçma sapan sorular soruyorlardi.daha 3 aylik evliyiz hani bebek yokmu bisey yokmu ya size ne yani büyük oldukları için ve daha yeni gelin olduğum için bisrydr diyemiyordum. Belki sacma gelecek belki garip belki cahilce ama sırf seslerini kessinler diye hamile kaldim normalde istrmiyrdum öyle bir psikolojimi bozmuslardiki .kızımi cok seviyorum hers elini dört dörtlük yaparım eminim her anne öyledir ama anneliğe alışmış değilim hala daha .ikinci diyince artik cinelrim tepeme çıkıyor. Biraz uzun oldu k.bakmayin anlatmak istedim .biraz daha sabtetseydim şu virus falan beklerdim biraz daha çok zor hep evde olmak tek bakıyorum eşim cok saatler calsyo eminim herkes ayni durumda aşagi yukarı. Cocuk istemiyrum diyince de böyle bir kınar gbi ay onunbilr 3 cocugu var bunun bile 2 cocigu var derler 

8 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tasalari onlarami dusmus bakacak olan sizsiniz istemeyincede cocugu olmuomu acaba derler bosver  banada dediler bn kimseyi dnlemedm 7 sene sonra yaptm ikinciyi
(852 puan) tarafından
Sagolun cümlemizin evladını. Ay birde gelip cocuga yorum yaparlar ay zayıf ay niye miz miz keske bizim kizimiza benzese öyle usluydu ki bizim kızımız bilemem ne var ya cıldryrum eşim de diyo desinler ne bar bunda sen herseyi cok abartıyorsun
(213 puan) tarafından
Zayifta sanki cocugu acmi birakion ne sacma dusunuolar cocuk bu hareketli olur herkesin evladi kendine cahilce dusunuolar ayar oluorm
(852 puan) tarafından
Aynen baktım olmayacak bnde onların oğluna yorum yaptım cocuk hic bisey yemiyo 10 yaşında patates kziartmssinfa baska bisey yemiyo dedim bu nasil yaşıyor falan bozuldu eltim yaaaa nasılmış bundan sonra öyle. Benim huyum bu değiştiremiyorum milleti kafama takıyorum madem öyle onlara onlar gbi cvp vercem anlasınlar
(213 puan) tarafından
Aynen oyle yapana sende yap milleti huzursuz etmeye haklari yok
(852 puan) tarafından
Öyle yapyrum artik baska care yok
-Reklam-
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Desene sen onlara siz karsilayacaksaniz masrafları yapayım amenna
(852 puan) tarafından
Büyükler kuzum ya denmiyor ki
(9,242 puan) tarafından
Ama haksizmiyik canim
(852 puan) tarafından
Haklısın diyocem artik usandim cünkü
(9,242 puan) tarafından
Bakması maddi olarak dert
(852 puan) tarafından
Bana göre her bakımdan dert canm vala
0 oy
tarafından
Size anam şeyimin bekcisimisiniz de çık yap yap ikisi bir buyur diyenlerin hepsi sonrada aayy çok yakın arası nasıl büyüyecek şöyle zor olacak böyle zor olacak biri yayar biri kalkar sana artık uyku yok diye nosturadamus gibi çöker tepene rabbim herkese vaktinde saatinde en hayırlı evladı nasip etsin kimsenin demesiyle çocuk yapılmaz canım hiç takla kafana sen ne zmaan kendini buna hazır hissedersen ancak o zaman yaparsın ha istersen de hiç yapmazsın bu senin özelin mahremin bu kadar bir kadının mahremine girmek hiç doğru değil 
(852 puan) tarafından
Ya sorma sacma sapan sorular .kaynim diyp birde size bir erkek evlat yakışır yapin bir tane daga .dayanamadım dedim cinsiyetine biz degil Allah karar veryo .benim kızımi on tane oğlana değişmem dedim sonunda yani
tarafından
Iyi demissin istersen 10 15 tane doğur allah erkek evlat nasip etmedikten sonra kulun elinden ne gelir kendinin öyle bir garantisi varsa doğursun karısı bol bol erkeği iki tane kızım var allahım a şükürler olsun iyi ki de var beş yaşında kızım uyurum üstünü örter susarım su getirir üzülürüm beni sever okşar rabbim evladın hayırlısını nasip etsin kızı da bir oglanida
(852 puan) tarafından
Aynrn öyle canm .ne diyicen cahil insana .kendi karisi doğurmak istyo olmuyor. Bir kızları birde oğulları var .olmuyormuş olsa iki üç tane yapacaklarmış
tarafından
Nasip den öte köy yok canım cahile laf anlatacagima deveye hendek atlatırım coooook daha kolay
(852 puan) tarafından
Aynrn canm aynen.
0 oy
tarafından
Valla banada 1 haftalik gelinken sormaya başlamşlardi
(852 puan) tarafından
Gercekten bozuk zihniyetliler ya soruya bak .bana çok garip gelmisti esime dedim n3 bicim insanlar bunlar naptiniz ne demek ya
0 oy
tarafından

Bana da derlerdi aman salla kız he he de geç canını sıkmaya değmez 2 olur sonra 3 düşünmüyormusun derler :D çeneleri kapanmaz 

(852 puan) tarafından
Ya işte sorana öyel bir cevp vericem ki bir daha konuyu acmasinlar bunu istiyorlar
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Kiz deki seyimin amiri siz mısınız siz mi bakacaksiniz böylelerine laf deneyince akillanmiyorlar
(852 puan) tarafından
Ay vala ne güzel cevap
0 oy
tarafından
Ay onu kaynanam diyor ikinciyi yapcakmisim kizimi ona vercekmisim sanki köpek  encigi veriyoz yok cocuk  filan şaş  kaza olmasa bes yasına  kadar yapmıyorum  sanada vermiyorum  diyorum  mors oluyo☺️
tarafından
Kiz neden verim sonra o çocuk  beni severmi verdim  diye ben olsam bende sevmem saçmalık

Benim esimde düşünmüyor şuan   benim  kararımı  bildigi icin bide sezeryanım ben
(852 puan) tarafından
Bnde sezeruan .ay ne zor günlerdi ya öyle acı çektim nasil ağlıyordum:(eşim istiyor benim .kararimıda biliyorda hemen olsun da demiyor ama hic mi hiç istemiyrum kizim büyüsün dört beş yasian gelsin belki fikrim değişir zamnla
tarafından
Benim kimsem yoktu kaynanam alt kattan bikez bu kiz lohusa  diyip  corba bile yapmadi bide bida dogur diyo utanmadan hemen toplandım ben güçlü  oldum kizima baktim kendimi besledim  evimi temizledim insallah ikincide  öyle  olur kendi annemde umursamaz bağlılık  yoktur yani
(852 puan) tarafından
Benim anne.de  öyle .kaynanam sizlere ömür .ama ablalarım hep desteklerdi
tarafından
Görümcem  kizkardesimde yok benim bi kaynana bi anne ikiside umursuz
0 oy
tarafından
Çocuk doğurmak marifet değil güzel yetiştirebilmek önemli de o cahillere
(852 puan) tarafından
Aynrn canm .ya birde kendi çocuklarıyla kiyaslarkar öylr uyurdu böyle uyurdu bilmem ne sırf psikoloji bozmak için. Eltim diyo 2 aylikti akşamdan uyur sabaha kalkardı. O nasil oluyo dedim iki aylık bebek iki saatte bir beslemek yada emiyorsa emzirmek gerekiyor dedim ay napiyim uyanmıuordu diuo bana uyanipta beklemiyordum demiyorda
tarafından
O şekilde herkes büyütür marifet güzel bakmakta
(852 puan) tarafından
Aynen öyleeee cnm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 387 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.
25 Ocak 2021 Aile kategorisinde Acemiannee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 885 göst.
25 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Emine S (16,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 811 göst.
26 Eylül 2020 Aile kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu

404,078 soru

12,105,129 cevap

36,424 kullanıcı