0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar doğum yapalı 50 gün oldu. Geçen pazar günü eşimle tartışmıştım burdada anlattım eski postumda var. Eşimle tartışırken çok sinirlendim ağlamak için dişimi sıktım (sütüm kesilmesin diye) sonra dayanamayıp ağladım. Akşama doğru sol kasığıma ağrı girdi uzandım ara ara geçti sonra tekrar başladı ağrısı. 2 gün ağrısı sürdü. Dünde baktım az az kan var normalde bitmişti afedersiniz ama akıntım oluyordu günlük ped takıyordum. Bugün kasığım ve belim ağrıyor kanamamda var. Acaba regl mi? Yoksa kanamam tekrar mı oluyor? Hastaneye gitmek istemiyorum afedersiniz ama ağdayada gidemedim kendmde alamıyorum bu halde utanıyorum. Burda başına gelen var mı? 50gün olmuş düzelmişimdir regl kanamasıdır die düşünüyorum belirtiler o şeklde gibi. Sol kasığım ağrıyor sağ tarafında bir şey yok. Adet oluyorum hissiyatı var. Normal mi regli olmuş olsam daha erken mi yoksa? Bazı postlarda 3 - 4 ay oldu doğum yapalı halen regli olmadım die yazanları görmüştüm. Benimkisi erken mi?

Amaann ne çok uzattım ne çenem düşük :woot:

Kendimden bıktııımmm :D

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuuzum regl oldun ben kırkım çıktı tam 50 günü regl oldum ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,528 puan) tarafından

Valla olabilir kuzum benim de 4 ay olucak doğum yapalı tık yok her ay adet olucakmışım gibi ağrım oluyor ama gelen giden yok :D

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Olabilir kuzum illa aylarca olmayacaksın diye birşey yok. Ağdaya zaten gitme çok fazla virüs var annen yardımcı olursa o yapsın veya başka yollar dene. Ağlamamak için tutma kendini ağla ki için rahatlasın huzursuz olursan bebeğe de geçer huzursuzluk. 
0 oy
tarafından
Ben 40. Gun oldum regl
0 oy
(18,586 puan) tarafından
Ayy fundişşş yine çenen düştü :))

Bilmıom ama ben lohusayken regl olmuştum
0 oy
tarafından
Adet oluyorsun dur canım bazı kadının erken bazı kadının geç olur adeti normal yani sıkıntı yok ")

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ksldnjxkckv (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 106 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 442 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde Erceyl (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
13 Mart 2021 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (601 puan) tarafından soruldu

405,771 soru

12,159,876 cevap

36,601 kullanıcı