0 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından
Görümcem çok korkutuyo beni dikişler çok acıtıyor lavaboya gidemiyosun hele sancılar berbat diye korkutuyo arkadaşım sezaryan oldu kız 2.ci günü toplarladı duş bile aldı özelde muane oldum bu zamana kadar çünkü 4 bebek kaybettik kan pıhtılaşması yüzünden..ama tıp fakültesi hastanesinde doğum olcak dün serum taktılar bana orda biraz kötüydüm dogumhanede yapıldı serum yazık kadınlara çok kötü davranıyorlar köpeğe davranır gibi biraz da bundan etkileniyorum galiba ınstagramdan normal doğum videoları görüyorum tırsıyorum acaba keyife göre sezaryan yapıyolar mı hastanın isteğine göre 

25 Cevaplar

0 oy
(14,080 puan) tarafından
Herkesin doğumu farklı ilerliyor kendini korkutma o anı yaşa 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acı eşiğim hiç yok hemen herşeyde canı yanan biriyim biri dokunsun diyelim orası mosmor olur o derece cildim de hassas neyse doğumdan korkuyordum ama kimsenin de hikayesini dinlemedim çevremde Sezeryan olanlar vardı bı sure sonra soğukta hep yerler sızlıyor hareket edemiyoruz diyorlardı benim de canım tatlı ya korkuyordum Sezeryan dan normal olsun istiyordum neyse normal doğum yaptım çok şükür inan öyle korkulacak bişey değil dikis bile atmayacakmis doktor o kadar kolay oldu ve ebenin bı kolunda oğlum bı kolunda ben yürüyerek çıktık doğumhane den diyeceğim o ki Rabbim bı kolayligini veriyor sen sıkma canını kendini kasma emin ol her işimi de kendim yaptım 
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Genel de herkesi aynı şekilde korkutuyor insanlar çok biliyor kendileri ben hep dedim ki ne olursa olsun normal doğum yapıcam görümcem de bana çok fena falan filan demişti ama ben hiç kulak aasmıyordum konulur onlar boşver.

Bak benim iki doğumum da normal oldu evet çok sancı çektim ama bebeğin doğar doğmaz iğne ucu kadar bile sancı kalmıyor Allah'ın hikmeti işte bir anda sancım kesiliyor oğlumu doğurdum 10 ay önce sancım çoktu ama biz anneyiz anne olmanın zorlukları çok ama biz o kadar güçlü bir anneleriz ki bu süreci de çabucak atlatıyoruz rabbim bize öyle birşey vermiş ki bebek doğar doğmaz o sancıdan eser kalmıyor. Sancım çok fazlaydı dedim ki epidural yapın bana dedim kendileri önerdi ama ben onu dedikten 10 dakika sonra doğum başladı evet ben onu yaptırsaydım geçmeyen bel ağrım olucaktı ilerde çok pişman olucaktım.

Sana tavsiyem asla korkma korkulacak birşey yok bebeğini kucağına verdikleri an o sancı yok oluyor epidural önermiş herkes ama sana asla tavsiye etmem bol bol dua et sen çok güçlü bir kadınsın annesin ve herşeyin üstesinden gelirsin arkadaşım <3
0 oy
tarafından
Herkesin doğumu bir değil sakın korkma izin verme ona sen sıkıntı yapma Allah kolaylık veriyor en temiz en kolay doğum normal doğum görümcen de ***** ***** konuşmuş sancılanınca ne yapcan

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 219 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Lunaa (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hatice ida (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 126 göst.