Dun esim ben ve bebegim eskisehire gittik hem hastaneye hemde dogcak olan bebegime ilk defa alisveris yapmak icin ilk benim kontrollerim muaynelerim yapildi sonra kizimin oksurugu vardi ve migde bulantisi kovid testi olmusdu negatif cikdi tekrar doktora goturduk balgam olsumus bogazinda insAllah onuda atlaticaz hic bir vitamin ve kan eksikligi cikmadi sukur neyse carisaya gittik bunlari aldik kizimada bayramlik aldim esimde bana dunki bahsettigim sahte altin bilekligi aldi
Neyse konumuza gecelim eve geldik kendi evimde eski kiracilar ****** beslemis pire basti evi ilaclama yapildi 5 gun kaynanada kalicam geldik carisdan kaynanain surat bes karis bu elbiselerin parasinida ben kizima dogum gunu partisi yaptigimda 300 lira toplandi onun 250 lirasina bunlari aldim neyse diyorki kaynana ben size aciyorum eviniz yok ama elbise aliyonuz benim evim var elbise aliyorum sizin ev yok kiradasiniz falan baya sinir bozucu seyler soyluyor hic demiyor hayirlisiyla giydirmek nasip olsun oglunada kizinada demiyor neyse esimin aldigi bileklikleri gercek diye gosterdik basladi kavgaya karına niye para veriyon gidip neler aliyor yarin bu kadin dogum yapcak parasiz ne yapcaniz sanki ilk kizim dogdugunda bana 5 kurus yardimi olduda herseyini gene ben yaptim ekmek parasinda arta kalanlari biriktirip kizima esya aldim simdi bu bebegimede aynisini yapiyorum 5 lira 10 lira kumbaraya koyup ne zaman sehire gitsek bi kac biseyler aliyorum bu aldigim seylerde en pahalisi 50 liralik seyler pahali biseyde almadim kendi kizlarin her hafta neler neler aliyor ben 2 yildir ayni ayakkabiyla dolaniyorum ki gebelikden ayaklarim sisdigi halde sabir ediyorum genede kendi kizlarida bir aydir 3. Ayakkabiyi aliyorlar ama onlari gormuyor bilekliklerein sahte oldugunu diyincede bana diyorki bende sevindiydim gercek ne guzel almis kocasi giycek guzel guzel diye diyor hemen ceviriyor lafini ben bu kadina nasil davranayim bi akil verin ya gorusmeyi kesemiyorum esim mutlaka beni getiriyor bunlarin yanina