Guleyimmi aglayimmi bilemedim ) ama ben dundendir gülüyorum.kizim 19 aylik.burda çok dert yandım kızımı aliyirlar üç dört saat göndermiyorlar aşağıdan diye.kizim sonn iki üç haftadır benden başka babasından başka kimseye gitmez oldu dedesi babannesi halalari alsa ağlıyor gitmek istemiyor.disari cikarsalar bile anne diye ağlayarak geri geliyor.asagi indimiz zaman orada durmak istemiyor.aslinda bende neden böyle oldu bilemedim.kizimin her istedini yapar nazlarlardi onu ki uyarirdim yapmayın her dedini önüne gecemeyiz diye.ne hikmetse onlarda dururken kimse bana kızın sakın uysal demiyordu .ne zaman kızım onlwra gitmemeye başladı.kizim ahlaksız olmuş huysuz olmuş.her işyerini yapma alismasin diyor kayınvalidem dün.ya siz yaptınız her dedini.yanimizda dursun ağlamasın diye benim vermedim şeyleri verdiler yasak ettim şeyleri gizli gizli verdiler TLF vb.simdide suç benim oldu niye Kızim onlarla durmuyor evini istiyor diye.ama ben eşime demiştim gün gelir suclu beni çıkarırlar diye .yüzüne vurdum dün valla eşimin kendileri yapıp kendileri çalıyorlar dedim.kizim gitse dursa ahlaklı olacak demekki.evini istiyor büyüdükçe benimle olmak istiyor evinde rahat ediyor demekki yani bunu anlamak yerine.kziini kötü alıştırma kimse evinde istemez ağlasa böyle sürekli huysuz olsa vs dediler.sanki ben yaptım o zaman bizle üç dört saat dursun diye simartmasalardi.erkekten ilk torun diye kızlarının çocukları geldiğinde bile kızımı sanki hiç görmemis gibi davranmasalardi.elinden tutup her istedini yapmasalardi.suclu benim demi.Allah biliyor yazik
406,220 soru
12,179,570 cevap
36,672 kullanıcı