0 oy
1,145 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından

Guleyimmi aglayimmi bilemedim :)) ama ben dundendir gülüyorum.kizim 19 aylik.burda çok dert yandım kızımı aliyirlar üç dört saat göndermiyorlar aşağıdan diye.kizim sonn iki üç haftadır benden başka babasından başka kimseye gitmez oldu dedesi babannesi halalari alsa ağlıyor gitmek istemiyor.disari cikarsalar bile anne diye ağlayarak geri geliyor.asagi indimiz zaman orada durmak istemiyor.aslinda bende neden böyle oldu bilemedim.kizimin her istedini yapar nazlarlardi onu ki uyarirdim yapmayın her dedini önüne gecemeyiz diye.ne hikmetse onlarda dururken kimse bana kızın sakın uysal demiyordu .ne zaman kızım onlwra gitmemeye başladı.kizim ahlaksız olmuş huysuz olmuş.her işyerini yapma alismasin diyor kayınvalidem dün.ya siz yaptınız her dedini.yanimizda dursun ağlamasın diye benim vermedim şeyleri verdiler yasak ettim şeyleri gizli gizli verdiler TLF vb.simdide suç benim oldu niye Kızim onlarla durmuyor evini istiyor diye.ama ben eşime demiştim gün gelir suclu beni çıkarırlar diye .yüzüne vurdum dün valla eşimin kendileri yapıp kendileri çalıyorlar dedim.kizim gitse dursa ahlaklı olacak demekki.evini istiyor büyüdükçe benimle olmak istiyor evinde rahat ediyor demekki yani bunu anlamak yerine.kziini kötü alıştırma kimse evinde istemez ağlasa böyle sürekli huysuz olsa vs dediler.sanki ben yaptım o zaman bizle üç dört saat dursun diye simartmasalardi.erkekten ilk torun diye kızlarının çocukları geldiğinde bile kızımı sanki hiç görmemis gibi davranmasalardi.elinden tutup her istedini yapmasalardi.suclu benim demi.Allah biliyor yazik

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
19 aylık meleğe ahlaksız diyenler asıl ahlaksız edepsizlerdir.. bebeklere hakaret edenlerden nefret ediyorum ya cahil terbiyenizler çok sinirlendim ya 
(221 puan) tarafından
Cahille ugrasmican canım Allah buyuktur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendileri çok ahlaklı kucucuk çocuk ahlaksız mi olmus terbiyesiz ler cekemiyorlar
(221 puan) tarafından
Artık onlara gitmediği için galiba zorlarina gidiyor
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Sen kızımı ben olmadan her yere götürüp 7 saat getirmiyolar diyen kızdın demi :) bırak iyi olmus artık sensiz bi yere götüremezler o yaşlarda bebeklerde kaybetme korkusu oluyomus canım 
(221 puan) tarafından
Aynen canım o benim.Allaha çok dua ettim belki bilmiyorum onun cevabıdır bu.ama herşeyi yapipiki miz kız oldugunda huysuz ahlaksız demeleri suçu bana atmaları gulunc
(2,587 puan) tarafından
Zaten hep oyle olmaz mı istemedikleri bisi olsun sen yaptın gelın yaptı biz şımartma dedik dinlemedi burnunun dikine gitti :) klasık kaynana kayınbaba lafı :)
(221 puan) tarafından
Umrumda bile degil
0 oy
(12,523 puan) tarafından
19 aylık bebeğe denilen şeye bak ya, kendileri ahlaksız belli ki. 
(221 puan) tarafından
Cahiller canım ağızlarından çıkan lafı biliyorlarmi ki Allah ıslah etsin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 961 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 846 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sevgi344 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,247 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (27 puan) tarafından soruldu