İyi akşamlar canlar bugün yaşadığım olayı anlatıcam annemler köyde bizde on günde blr gidiyoruz neyse yine gittik komşunun oğlu covid olmuş evde atlatyor neyse ilk hafta sıkıntı yoktu evden çıkmıyordu felan ama annesi babası yanında bulunduğu halde dışarı çıkıyor başka kapı komşusuna gidiyor görüyordum hep susuyordum ama bugün yardım dağıtılıyor du meraklılarda yardım kamyonunun yanına geldiler hasta olan çocuk yine maskeli ama onda sıkıntı yok daha sonra bi baktım ana oğul komşuya gittiler hiç bişi yokmuş gibi bi sinirlendim canımızı sokakta bulmadım dedim aradım112yi ilk başta durumu anlattım böyle böyle diye daha sonra ihbarda bulundum ben hemen adres aldılar olamaz öyle şey dediler ev'in disina hiç bir sekilde çıkıp gelemez dediler hemen ihbar yerine adres verin adını verin şahısın dediler bizim buranın karakolu geldi siren çala çala eve çıktılar konuştular ve çok sert şekilde uyardılar ceza yazacaklarını söylediler ama ev sahibi nasıl pişkin nasıl üste çıkıp jandarmaya karşı geliyor dedim ben oh canımada değsin bu kadar hadsizlk olur mu ya köy yeri diye umursamıyor pislik herif iyi yapmışım demi sizce uzun oldu helal edin valla