0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (1,447 puan) tarafından
Benim gibi çok seven varmı :))

9 Cevaplar

+1 oy
(1,792 puan) tarafından
Ben KanalD Fatih citlak seviyorum 

Nihat hoca yi küçükken bile çok izlerdim star TV de program yaparken gece onun sesi ile uydurdum huzur verirdi bana ama artık öyle hissetmiyorum başka türlü geliyor bana maalesef azla yetinmeyi bilin diye sohbet verip 1 saatlik sohbet için çağrıldığı belediyeden yüz binlerce lira para istemesi bana çok itici geldi maalesef
(10,754 puan) tarafından
Bedavaya mı gitsin adam gibi adam zaten zrngin varlıklı biri sonradan görmedik Allah öyle insanların sayısını artırsın aldığı oarsnın derdi bize düşmemeli anlattıkkarını almsmız kafi onların paraları da yerini buluyor ama byda bir gerçek
(1,792 puan) tarafından
Tabiki bedavaya gitmesin ama bir ilçede 1 saatlik sohbet için 110 bin 4 sene önce istemişti 2017de daha
-Reklam-
0 oy
tarafından

Iftar programina bayilirdimm sultanahmette acik alanda yaptığına sorular beni benden alirdi:D

(1,447 puan) tarafından
Ahahaha:D   evet ya
0 oy
tarafından
Bende çok severim ama çocuktan yemek yapmaktan fırsat kalmıyor adam akıllı dinlemek 
(1,447 puan) tarafından
Bende bi gece izliyorum kızım uyuyor:))
tarafından
Doğrudur cnm malesef fırsat bulamıyorum izlemeye
(1,447 puan) tarafından
Allah kolaylık versin;)
tarafından
Teşekkürler cnm
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Biz izliyoruz :) 
(1,447 puan) tarafından
:)) Çok güzel şeyler anlatıyor geçen ağlıcaktim
(6,938 puan) tarafından
Evet ah birde sahurda kıyamet alametlerini demese korkuyorum:D
(1,447 puan) tarafından
Evet valla :))
0 oy
tarafından

Esim suan bile acik. Once anasi sonra Nihat babayı sever :D

(1,447 puan) tarafından
:))) Benim eşim oruç tutmuyor çok istiyorum kalkıp izlesin kalkmıyor.
tarafından
Ay aman kiz izlemek ayrı da benimkinin  bağlılığı bi değişik
(1,447 puan) tarafından
Hmm anladım canım:))) sen izliyor musun peki
tarafından
He valla izliyom şuan
0 oy
(10,754 puan) tarafından
Daha tv ye çıkmıyordu  radyolarda sohbetlerini dinleddim çom srverdim bekarken radyoların konserleri olurdu Abdurrahman Önül Sedat uçan gibi onlarca sanaçıkar gelirdi konuşmacı olaraktan Nihat Hatipoğlu olurdu konferans verirdi açık alanlarda Yalova'da ayda 1  2 aydas bi mutlaka gelirdi bizde bilet paramızı zoraki toplar giderdik ne güzel günlerdi hocam şimdilerde ünlü oldu artık fazla konferaskara gelmiyo 
0 oy
(5,712 puan) tarafından
Eşim hayranı bende seviyorum ama pek izleyemiyorum 
0 oy
tarafından
2 yıldır izleyemiyom eskiden çok izlerdim şimdi mutfakta yemek yiyoruz izleyemiyorum bende 
0 oy
tarafından
Nedense bana Mustafa Karataş'ın sunumu daha güzel geliyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 323 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 379 göst.
+1 oy
9 cevap 766 göst.
0 oy
16 cevap 553 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu

411,063 soru

12,373,252 cevap

42,584 kullanıcı

Kategoriler

...