0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (4,757 puan) tarafından

Hz. maşita firevunun kızının dadısı ve ona tapmıyo Allaha inanıyor diye onun bebeğini öldürüp kanını ona içiriyor firavun o hala inancından dönmüyor tam dönecekken bebeği dile geliyo vazgeçme diye ay tüylerim diken diken oldu maşallah ne kadar inançlı ya çok etkilendim :'(:ermm::(

8 Cevaplar

0 oy
(479 puan) tarafından
Bende izliyorum resmen gözlerim doldu çok kötü bir durum insanın evladının gözünün önünde yakılması
(4,757 puan) tarafından
Ay Rabbim düşman başına vermesin inşallah canım amin amin
-Reklam-
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Ozamanalr ne ağır imtihanalr vardı şimdikiler nelerden yakınıyor yok kaynana yok elti görümce adamlar müslüman oldu diye zulum görüyor bizler yumuşak yatklarda isyanlardayız  rabbim sonumu hayreylesin 
(4,757 puan) tarafından
Aynen canım bizimki hç bir şey onların zamanına göre inşallah aminnnnn
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Gerçketen şu hocayı o kadar çok beğeniyorum ki o kadar güzel anlatıyor tane tane yaşatıyor resmen 

Benimde gözlerim doldu bi an 
(4,757 puan) tarafından
Aynen canım bende çok seviyorum Allah ondan da cümlemizden razı olsun
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Ben bunu yıllar öncede dinlemiştim her dinlediğimde ağlıyorum hep
(4,757 puan) tarafından
Ay ilk defa duydum çok üzüldüm etkilendim
0 oy
(1,175 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Cnm ben hz. Maşitayı şöyle biliyorum. Firavun koca kazan yag kızdırıyor. İlk cocuklaırnın bitanesini atıyor sonra digerini sonra eşini. En son bebegini atacakken bebek dile geliyor dedigin gibi. Sonra kendisi de o kazanın içine atılıyor ailecek öyle eriyorlar. Ve onların mezarı mis gibi kokuyır. Peygamber efendmiz miraca cıktıgında güzel bir koku duyuyor ve cebrail.a.s kokunun kaynagını soruyor hz.maşitanın ve ailesnin kokusu oldugnu söylüyor.

tarafından
Kazan kısmına kadar bende aynı şekilde biliyordum cnm
(4,757 puan) tarafından
Evet hepsini aynı fırında yakıyorlar diyordu Nihat hoca aynen o kan kan kokusu güzel kokan HZ maşita nın şehit oluşunun kanının kokusu kuzum
(1,175 puan) tarafından
Cok etkileyici o bebegini yakması Allahım cok büyük bir imtihan anne yüreği işte ona ragmen Rabbimin katını kazandı cok sükür. Düzenledim yazıyı o güzel kokunun kaymagını miractayken soruyor ben ganlıs hatırlamısım
0 oy
(5,712 puan) tarafından
Evet ve bu hikayeyl daha kaç kez dilemiştim insanın içi yanıyor 
0 oy
tarafından
İki aksamdir Hz Zeynep'in hikayesi 

Hz masitanin hikayesini izliyorum ağlaya ağlaya içim çıktı bizde yasadiklarimxa acı diyoruz
(4,757 puan) tarafından
Aynen canım halimize çok şükür keşke yaşadıklarımız ahiret için savaşmak olsaydı
0 oy
tarafından
Biz onların tırnağı dahi edemeyiz 
(4,757 puan) tarafından
Öyle vallahi kuzum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 285 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 553 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 379 göst.
0 oy
5 cevap 710 göst.
8 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

411,059 soru

12,372,926 cevap

42,549 kullanıcı

Kategoriler

...