0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Sorum başlıkta kızlar merak ettim bide benim bebek geç döllenme 36 +3 olduk ama ultrasonda 35+4 gözüküyor erken doğum riski de var

9 Cevaplar

0 oy
(12,279 puan) tarafından
Ultrason da gözüktüğü gibi doğarsa prmuture 

Oluyor canım
(102 puan) tarafından
Ama 36 gözükse prematüre sayılmazmıydı
(12,279 puan) tarafından
36 + 1 de bile prematüre sayılmaz canım ;)
(102 puan) tarafından
Ultrason da yanılma payı oluyor ama dimi  en son 35 haftalık gittim 2.391 Gr dedi şimdi kaç bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(601 puan) tarafından
36 prematüre sayilmaz canim bende öyle yaptim
(601 puan) tarafından
sende sagliklica al.kucagina bebisini
(102 puan) tarafından
Amin inşallah ciğer geliştirici vurmadı yalancı sancılar dedi gönderdi acil doktoru
(601 puan) tarafından
kendi doktoruna görün bir kere cnm
(102 puan) tarafından
Kendi dokturum Çarşamba günü gel tam 37 haftalıkken gel dedi
(601 puan) tarafından
sancin varsa gidebilirsin yine ille dedigi tarihde gidecek degilsin zaten zamanin az kalmis ihmal etmemen lazim
0 oy
(583 puan) tarafından
36dan sonrası sayılmıyor canım 
(102 puan) tarafından
Ozaman ben geçmiş oluyorum ama ultrason da geçmemişmi oluyorum kafam öyle karışıkkki ağrı sancı çektikçe korkuyorum
(583 puan) tarafından
Seninki sata göre gecmis ama ultrason gecerli oldugu icin gec dollenmede tarih duzeltimis oluyor. Simdi dogarsa prematüre sayılıyor. Hic korkma uzulmede canim benim ilk bebegim 30haftalikti dogdugunda 1ay kuvezde yatti cikti simdi 5yasinda evet o kuvezde yattigo surec baya zordu sut sag götür emzireme. Sonradan emzirmek icin ugras falan ama sukurler olsun simdi bir sıkıntımız yok. Ikinci bebegimde tam 36da dogdu hic yatmadi bir gun kaldik hastanede ve çıktık. Allah'ım saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
(102 puan) tarafından
Amin inşallah canım ya benimde bir oğlum var 11 aylık ister istemez peşinden koşturuyor ağrı oluyor kendimi hep stres atında hissediyorum oğlumla ingilenenememk karnımdaki bebek
0 oy
(51 puan) tarafından
36 öncesi premature canim. Dereceleri var. Mesela benim bebeğim yüksek derece premature 28 haftalık doğan bir mucize
0 oy
(7,639 puan) tarafından
  Kilosuna saglina göre değerlendirme oluyir benim 33 haftada doğdu  az pramatura dendi   29 haftadan aşağısı  çok pramature gibi sınıfları var  seninki doğarsa kilo Kendi kendine nefes alımı emme refleksi varsa  yoğun bakımda kalmaz  inşallah vaktinde gelsin minik melek 
(102 puan) tarafından
İnş ya inş okadar ağırı sancı oluyor ki korkuyorum hele geceler uyutmuyor rahimde baskı yapıyor
0 oy
(4,060 puan) tarafından
35.6 doğdu kızım pramature deniyor cnm 37 den sonra normal galiba tam bir bilgim yok cnm 
(102 puan) tarafından
İnş sağlıkla gelir ya her ağrı sancı çektikçe korkuyorum
(4,060 puan) tarafından
Ah bacım ilk haftadan son haftaya kadr canım çıktı ağrılardan migde kanamam oldu falan çok şükür doğdu 5 aylık olduk bile
(102 puan) tarafından
Allah bağışlasın inş bende sağlıkla kucağıma alırım 11 aylık oğlum var peşinde koşturuyor bide bu araları aşırı huysuzlaştı doğuma gitsem en çok aklım oğlumda olacak
(4,060 puan) tarafından
Zor olur kuzum Allah yardımcın olsun sağ sağlım kucağına al inş
0 oy
(3,275 puan) tarafından
37.haftaya girince normal sayılıyor ben 36.haftamda nst de sancı çıktı yatış verdiler durdurmak icin doğsa nolur dedim erken doğum küveze girer dediler
(102 puan) tarafından
Ozaman prematüre oluyor dimi 36 hafta
(3,275 puan) tarafından
Evt cnm geç prematüre deniyor
0 oy
(870 puan) tarafından
37den sonra diye biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 171 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.
18 Mart 2022 Aile kategorisinde mehal (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
15 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 339 göst.
1 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk34 (6,859 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,494 cevap

36,631 kullanıcı

...