Yarin sabah doguma giricem buyuK ihtimal esim ble demek istemiyorum bu saat oldu hala elinde tel takılıyo insan ne bileyim yakin davranir sarilir eder destek olur hakszmiyim kizlar ilk doğumum birde ben mi abartiyorum bu ara herseye bağırıp çağırıyorum zaten
Erjekler duyhularini kadinlar gibi disa vurmaz her zmn bence stresten kime sarsam diue dusunuyo olabilirsin cnm belki esinde cok streslidir bilemezsin..bnde doguma giderken esim cok soguk kanliyfi bu ne ben sanci cekiyorum cen nasil rahatsin dedim bagirdim oda dedi napim bende mi cigrim senle birlikte birimizin sakin olmasi gerek dedi haklisin diyip sustum...:)) Ama dogumdan cikinca ci baktim esimin saci sakali beyazlamis...:)) Sana noldu bi gece ayri kaldik sacina sakalina karlar yagnis dedim:)) cidden goren herkeste esime sana nolmus beyazlamissin bi gecede dediler hep :)) sen bide onlarin icini gor canim kim bilir nelerden korkuyolsrda bize belli etmiyolar erkekler guclu gorunmek zorundadir:))
Hayatta kendine yapacagin en buyuk guzellik
KIMSEDEN BISEY BEKLEME
Haklisin ama sakin ol yarin bebegini kollarina alicagn ani dusun mutlulugunu dusun ♡♡♡
Ah ah bende hep telefondan yakiniyorum haklısın bacım yanlız değilsin hepimiz aynı dertten muzdaripiz
Emin ol senin kadar heyecanlıdır belli etmiyordur
Düşünemiyordur canım sen yanına git ve yarım doğuma.girecegim.korkutorum biraz beni rahatlatir misin de
Hayır çok şey beklemiyorsun az bişey ilgi bekliyorsun ders ver eşine valla pişman olsun sana ilgi göstermediğine
Canim girdinmi doguma dun yazmistin sabah doguma gitcem diye merak ettim
Erkekler hiç doğum yapmadığı için bunun heyecanını telaşını korkusunu bilmezler rahat takılırlar boşver onu bebeğini düşün onu kollarına alınca ne kadar mutlu olacağını düşün emin ol eşin de mutlu olucak iyi düşün iyi olsun canım rabbim tek avaz da kurtarsın inşallah hepimizi
1,493,187 soru
24,397,762 cevap
349,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın