0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (699 puan) tarafından
Ya kızlar şimdi durum şöyle. Kızım 14 aylıkken hamile kaldım ve istemiyordm. Ama Allahım nasip etti. Vardır bi hayır diyorum. Emziryrdm emzirmeden kestim kızımı şuan 7.ci aydayz. Bi kızım daha olacak. Çok mutluyum yani ama içimde değişik şeyler yaşıyorum. Yani birine haksızlk yapıyorum gibi. Küçüğe hiç bisey almadım daha bi çift aldım ama büyük kızımın herseyi çok fazlaydı baktım bide aynı zamanda denk geliyorlar herseyi küçük kızıma olur. Hastane çıkışı yaptrcm isimli ismine çok da karar veremedik.ya küçüğü mu dışlıyor gibi geliyor bana. Kızıma şimdi yazlık alışverişi yaparz ne bilim doğunca sanki büyük kizima yetemezsm falan tek ben mi böyleyim 

12 Cevaplar

+2 oy
(2,368 puan) tarafından
Ilki heves oluyor 2. Gereksiz olduğunu anlayıp fuzuli masraf yapmaktan kaçınıyoruz canim bence ondan kaynakli
(699 puan) tarafından
Doğru aslında. İlkinde çok almışım ben yani 4 bebek aynı anda büyütür o derece
-Reklam-
0 oy
tarafından
Herkes az çok senin gibi duygu ve düşüncelere kapılıyor canım ama emin ol hoc öyle düşündüğün gibi olmuyor anne olunca insan panter kesiliyor resmen ikisinede öyle bır yetiyorsun ki rabbim gücünü kuvvetini sabrını misli misli veriyo 
(699 puan) tarafından
Amin canm ya. Inan kendimi ayna bakınca değişik hissediyorum büyüğünü kucağıma alıp seviyorum ya. Küçüğünü sanki unutuyor gibi üzülüyorum sonra karnimla konuşuyorm. Ay çok değişik psikolojim
tarafından
Hepsi hamilelikten doğurunca geçiyor canım:) benimde 2 kızım var 3. Ye gebeyim
(699 puan) tarafından
Allahım analı babalı büyütsün. Benim de 2 kızım olacak. Kaç yaş var kızların arasında
tarafından
Büyükle ortanca arası 3 yaş ortanca küçük arası 2 yaş olacak inşallah canım
0 oy
tarafından
Daha neler neler geçer aklından. Bekle sen o çocuk doğana kadar Allah kerimdir. Hayatında belkide neler değişecek. İleriyi düşünme anı yaşa. O çocuk doğduktan sonra inşaAllah her şekilde yetersin sen ona. 
(699 puan) tarafından
İnşallah canım tsk ederim
0 oy
tarafından

Yetip yetmeme konusunda yorum yapamam ama kıyafet konusunda.    Kendimden örnek vereyim. Kızıma hamileyken herşeyi aldım kullanmak nasip olmadı şimdi oğluma hamileyim. 3.4 parça aldım kızımın kıyafetleri ni erkeğin de gideyebilecegi şeyleri ayırdık ablasının eşyalarını kullanacak bence bunda kötü bir şey yok cnm sitres yapma kendini üzme

(699 puan) tarafından
Yok aşkım kullansn onu üzülmüyorum. Ama büyüğüne alıp küçüğüne almamak blmyrm ayrım gibi düşünüyorum kafamda herhalde bu hormonsal
tarafından
Hormonsal bitanem saglicakla gelsin inşallah.
0 oy
tarafından
Tüm annelere yaşıyor bu durumu canım birine bi şey yapınca diğerini eksik mi bırakıyorum düşüncesi her anneden duyuyorum benim yok ama ikinci aklıma gelince hep kızımı düşünüyorum ona yetemem diyorum olsa nasıl olurum kim bilir 
(699 puan) tarafından
Valla ben hiç duymadım ondan acaba ben tek miyim diye düşündm. İşte ben de öyleydim ama olunca da çözümler arıyorsn
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Korkma kuzum yapacaksın annesin sen ikisine de yeteceksin. Bana pis tembel diyen Kocam saga sola beni anlatıyormus oyle temiz bakıyor boyle güzel bakıyor söyle sofra kuruyor diye. 2 cocuk olunca hızlı pratik atik olmayı ögreniyorsun Allah kuvveti direnci veriyor bacım
(699 puan) tarafından
Ay ben bekarken öyleydim şuan da öyleydim 2.ci olunca atom karınca olurum desene :))
(11,936 puan) tarafından
Kesinlikle canım annesin sen seni ne yorabilir ne yıkabilir ki güven kendine
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Yok kiz bndr oyle dusunmustum ama bosa masraf yani yesyeni eski olsa giydirilmezde bn halada ha ortanca kizima bayramdan bayrama aliyorum :-) ablasindan kaliyi ama.artikk kizmaya basladi banada yeni olacak die akli erene kadar giydir
(699 puan) tarafından
Demi öyle de yani işte sanki dedim ya hep küçüğüne haksızlık gibi hissediyorum doğunca değişir inşallah ya
(4,152 puan) tarafından
Degisiyor cannm simdi hassas oldugun icin oyle dusunuyorsun
0 oy
(249 puan) tarafından
İstemiyorken nasıl hamile kaldın canım ?? Kabullenmen zor oldu mu ikinci çocuğu ?
(699 puan) tarafından
Kuzum kondomla korunuyordm. İlaç istedi ama emziryrm diye verilmiyor dedi ebe meğerse veriliyormus spiral içinde adetliykn takılıyor diye hep cekindm. Yani 1 hafta falan üzüldüm ama üzülme sebebim şuydu. Kızım küçüktü emzyrdm onla baya alışmıştık yani kıskanır falan diye dusundm hep sevgim bölünür dedim kızıma üzüldüm sonra düşündüm ve onu bitirdim kafamda. Kızıma arkadaş yani oyun arkadaşı ilerde sırdaş olur aralarında 2 yaş olacak iyi olur onun için ilerde diye düşünüyorum şuan
0 oy
tarafından
O duygu hiç bitmiyor. Aralarında nerdeyse 4 yaş var ben bile öyle hissediyorum. İsterse 10 yaş olsun hep aynı düşünce olucak boşver :)
(699 puan) tarafından
Ay yok bitsin kız valla kendime sıkıntı ediyorum
0 oy
(256 puan) tarafından
Alınana yapilana takmayın bebege en iyi gelen sey sevgidir. Onuda ilkinden ayirmayacaginiza eminim. 
(699 puan) tarafından
Bu dediğin çok doğru. İkisinde aynı davranırım diye düşünüyorum. Yani kafamda düşüncelerim var. 2.ci kızımı ablasyla beraber büyütmek istyrm. Diğer bebekleri kıskanmyo aksine kucağına al diye ağlıyor bebekleri annelerine verince ağlıyor inşallah bizimkine de öyle yapar
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bende boyle düşünüyorum dogum yapacağım ama tedirginim yetişebilir miyim diye düşünüyorum.
(699 puan) tarafından
İnşallah yetişirz canım ben ayrım yapılmasına çok çok karışym. Eminim söyle 10 15 gün belki 1 hafta 2 çocukla adapte sorunu yaşarız
(3,895 puan) tarafından
Ayrim olmaz da ikincinin ihtiyacina daha cok koşacagimiz kesin ilki daha büyük ihtiyaci daha az ilk aylar ikinciyle daha cok ilgilenmek gerekecek .. .
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Senin evladına yapacağın iyilik alıp giydirdiğin şeylerde değil balım ne kadar iyi huylu bi evlat yetiştirirsen o kadar iyilik yapmış olursun bence. Ki bizlerde bırak ablayı komşuların küçülenleriyle büyüdük bizim küçülenlerimizle de başka çocuklar büyüdü bu kötü değil hatta iyi bişey
(699 puan) tarafından
Kıyafet değil de kafama takılan. Sanki küçüğü dışlyrm mu diye düşünüyorum
(4,223 puan) tarafından
Yok canım bence daha doğmadığı için öyle hissediyosun doğunca onu da çok sevdiğini fark ediceksin bu düşünceler de geçicek inşallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 471 göst.
9 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 283 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde banu su (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 393 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Betularglu21 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.