Bugün 14. günüm lohusaligimin. Doğumdan öncesinde de havalar sıcak diye pek çıkamamıştım simdi de lohusayim diye çıkamıyorum. Coook sıkılıyorum. Tam 40 im cikicak yaz biticek oysa ben yazları çok severim denize bile iki üç kez girebildim. Bütün planlarım seneye kaldı (( Bu lohusalık çok uzun yaaa.
Bense tam tersi hamileliğimden bu yana dışarı çıkmak istemiyorum, alışverişi kocama kitleyebilsem hiç çıkmıycam dışarı
Canım benim lohusaysanda cikabilirsin ki annenin psikolojisi herşeyden önemli bebeğin sadece hisleriyle şuanda yasiyo sen iyi ol ki bebeğinde daha çok emsin daha çok sütun olsun daha huzurlu büyüsün havalar gayet güzel çik gez bebeginle ne var ki bunda benim doktorum çok gez ama avm ye ve kalabalık ortama girme kış ortasın da bile çıkar gezdir demişti daha yeni doğum yaptigimda bile sadece kalabalık yerlere sokma denize tabi şuanda kanamam var giremezsin ama eve tıkılıp kendini daraltma..
Sen bayadir yoktum dogurdun demek ha kaçak seni:))
40 gün dışarı çıkmayacaksın diye bi kural yok şahsen bizde anne ve bebek rahatsa bi sıkıntıları yoksa bi hafta sonra bile çıkar 40 gün diye senet imzalamiyoruz ki
1,492,632 soru
24,389,227 cevap
349,185 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın