0 oy
622 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (703 puan) tarafından

Bir yerden az bir miktar para gelecek bana.Bende bana şu para çıkarsa diye bir içimden adak gibi hani adadım.

Bulunduğumuz yerde çocuklar var 3 tane onlara bayramlık almak istiyorum.Bu para gelirse alırım dedim ve para gelecekmiş.Fakat eşim o çocukların babasıyla kavgalı adam iyi biri değil.Ama çocukların suçu ne yani.Ben onlara almak istiyorum ama eşim aldırmaz razı olmaz.Onun rızası olmadan alsam olur mu?Çocuklar kötü durumdalar içime dert oldu.Bende iyi sayılmam ama hamdolsun bugunumuze.Yani demem o ki ben napayım.?

13 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından

En İyi Cevap
Eşime söyledim kizlar.Esim önce kabul etmedi ama sonra kabul etti yorumlarınız için teşekkür ederim.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Adak adamissan alman gerek esine anlat de vebal diye yani karismasin bence 
(703 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşündüm anlattım usteleyinve ikna oldu.
tarafından
Iyi canim sukur
+1 oy
(6,187 puan) tarafından
Para senin o parayi esin kazanmadi ayriyeten isterse kanlı bicakli dusman olsun cocuklar ne alaka
(703 puan) tarafından
Adam.pek tekin değil.Kalkip bir laf söyler diye eşimde pek niyetli değildi de biz alicaz başkasi verecek artık.
0 oy
tarafından
Eş rızası olmadan olmaz kuzum eşine uygun dille sole biz çocukları svindirelim babasından bizene diye bunu eşine söylemeden bilemezsin belki hayır demiycek
(703 puan) tarafından
Söyledim canım teşekkür ederim yorumun için.Once kabul etmedi ama sonra ben usteleyinve kabul etmek zorunda kaldı.
tarafından
Brawo maşallah sübhanallah size rabbim hayrinizi kabul etsin inşallah ❤️
(703 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım.
0 oy
tarafından
Benim eşimin rızası olmadan ben ne yapsam mutlaka burnumdan gelir =// yani yine bir konuş eşinin babalarıyla kavgalı olması cocukalrin sucu değil sonuçta ama yinede eşini ezip habersizden böyle bir şey yaparsan birde tutar karşı taraf alır kapına gelir abidik gubidik hareketler de bulunurlar bir daha uğraşır durursun iş iyi niyetten çıkar her ihtimali düşünmek lazım 
(703 puan) tarafından
Bende düşündüm söyledim eşime oda sen al.baskasina verelim bizim aldığımızı bilmesinler aracı ulaştırsin dedi.
tarafından
O Çok daha mantıklı bak daha iyi olur o sekilde
(703 puan) tarafından
Aynen adam kalkıp sizene falan derse eşim kızar o yüzden aracı mantıklı geldi.
0 oy
(29,564 puan) tarafından

İyiliğin gizlisi makbuldür

(703 puan) tarafından
Buraya yazdığım için mi dedin bunu anlamadım.Ama bunun için yazdiysan çevreme sorup fikir almaktansa buraya yazmak daha mantıklı geldi.Sonucta burda kimse beni tanımıyor.
(29,564 puan) tarafından
Hayır yok buraya yazdığın için değil eşin için dedim yani bilmesede olur sonuçta iyilik yapıyorsun
(703 puan) tarafından
Ama adam.kalkip sanane benim çocuklarımdan dese bana eşim kavga eder.Daha önce kavga ettiler gürültü meselesinden dolayı bu yüzden.Adam pek tekin biri değil kavgada 7-8 kişi topluyor eşim de ondan razı olmadı ama sonunda ikna ettim.
(29,564 puan) tarafından
İkna ettiysen ne güzel
0 oy
tarafından
Eşinin rızasını al cnm
(703 puan) tarafından
Aldım canım sağol teşekkür ederim yorumun için.
0 oy
tarafından
Adam için kötü biri dedin ya canım sen kıyafet aldıktan sonra adam bunu eşine söylerse senin karın benim çocuklarıma bayramlık almış falan derse ve bunu eşin o adamdan duymuş olursa bence çok daha kötüye gider işler. Bence eşine söyle gizli iş yaparsan ucu sana dokunabilir huzurun bozulabilir. 
(703 puan) tarafından
Bende düşündüm orasını dediğin gibi ne olur ne olmaz.İnsanlara güvenim yok zaten.Biz alicaz başkasi verecek.
tarafından
Aynen canım öyle daha iyi olur Allah kabul etsin inşallah
(703 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun.
0 oy
(1,327 puan) tarafından
O evin içindeyseniz senin benim param olmaz olmasada makbul olmaz eşinden riza al canım hem sana guveni artar hemde ondan birşey saklamıycagini bilir illakı kıyafet alma kıyafet parasını annesine ver belkı başka ihtiyaç olur onu alır kadın 
(703 puan) tarafından
Söyledim canım.Anne baba ayrı kadın yok burda adamın yanında kaliyorlar çocuklar.
0 oy
tarafından
Bence eşimin rızası olmadan yapma canım nolur nolmaz durduk yere huzurun bozulmasın başka bir çocuğa yap onun yerine 
(703 puan) tarafından
Yok onlara niyetlendim ben söyledim eşime zorla kabul etti.
0 oy
(399 puan) tarafından
Bende kuzenime tablet sözü vernistim bekarken evlendikten sonra paramı biriktirip aldım eşime dedim ki ben birine yardım ettim hakkını helal et o da demedi kime ne verdin helal olsun dedi yinede için rahatlamadi bı kaç ay sonra dedim anlayışla karşıladı 
(703 puan) tarafından
Ne güzel benim eşimde önce kabul etmedi ama sonra razı geldi.
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Hayrıniz kabul olsun 
(703 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun.inşallah hakkıyla yapabilirim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Citipiti (4,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 771 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 253 göst.
0 oy
5 cevap 280 göst.
6 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde handekaracabey (68 puan) tarafından soruldu

414,048 soru

12,461,833 cevap

46,745 kullanıcı

Kategoriler

...