0 oy
332 göst.
Aile kategorisinde (723 puan) tarafından
O kadar soğudum ki artık onlardan.isteyince iletisimin de kesilmiyo kesemiyorum esimin hatrına gidiyoruz yine arada.o kadar tuhaf insanlar ki eminim ni çoğunuzda gitmek istemezdim diye tepki vercek.gecenlerde oruclardan önce kendi annem kaynanam. Kaynanamlarda ekmek yaptık bizim için. Kaynanam annende gelsin diye kendi çağırdı özellikle saat 10da bi yufkanında çeyreği ekmek yedik içine tereyagi bitcek diye surmeye kiyamadi kaynanam hem bize kahvaltı yapmadan gelin dedi bi kurur kuru ekmek yedik yanına bisi bile koymamis. Orda dünürü gelmiş insan biraz misafirperver olur.acliktan aksama kadar o yorgunlukla ekmek yaptılar ben çocuklara baktım bana öyle dediler.sonra sabah saat ondan akşam üstü 4e kadar anca bitti ekmek.bide kaynanam diyo ki ekmek karnıma dikildi kaldı ben yiyemicem yemek bu ekmek çok tok tutuyo diyo bu yemek yemeyelim demek değil midir.etrafta goruyom dunurlerine nasıl davraniyo isnanlar inanin annemler kötü davransa canım yanmicak bide ac ac eve geldik artık .seviyordum çok soğuttular artık kendilerinden yüzlerini dahi görmek istemiyom arada gidip geliyom oda nadir. Çok soğuklar.gorseniz ne kadar iyi dersiniz distan sessiz sakin gibi gorunur ama ince ince lafını sokar durur kaynanam saolsun.siz olsaniz naparsiniz. 

7 Cevaplar

+1 oy
(4,139 puan) tarafından
Valla sende aynı yap yada tam tersi yap anlasın dicem ama böyle insanlar afedersin ama hiç bir b.kdan anlamıyo 
(723 puan) tarafından
Yok kız ne anlıcak bize gelse ben öyle yapsam kötü gelin yedirmek içirmek istemeyen gelin olurum. Ama onların yaptığı görülmez.allaha havale ediyorum napayım bende zorunlu kalmadıkça çağırmcam gelmek istediklerinde de bahane bulcam
(4,139 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum eşinle iyisen gerisini hiç takmıcaksın çünkü naparsan yap yaranamıyosun
(723 puan) tarafından
Aynen öyle iyiyz çok şükür
-Reklam-
0 oy
(689 puan) tarafından
Bize gelince bastira bastira yedirif evime geldiniz misafirimsiniz aaa ac gidilir mi ayip degilmi hele suuda yiyin derdim yerin dibine sokardim meaafemi korurdum laf açılırsa lafida sokmakran cekinmezdim
(723 puan) tarafından
Walla ben laf soksamda o kafanın basacak kapasite yok kuzum cidden anlıcak insan değiller yani
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Benim aklım almıyor ya nasıl böyle şeyler olabiliyor gerçekten anlatilanlarda eksik mi vaaaar yoksa insanlar cidden kafayı mı yemiş anlayamiyorum
(4,139 puan) tarafından
İnanırım ki fazlası yoktur eksiği vardır anlatılanların canım. Ben kendimden biliyorum zaten annemler pandemiden beri gelmediler hiç kaynanama kaynanam onlara çok güzel hizmet eder tencere tencere yemek yapr sağ olsun hakkını yiyemem. Biz eşimle gideriz ama sofraya 3 tane değil de 2 tane tabak koyar bana koymaz. Çatal kaşık koymaz. Bardak koymaz. Geçen iftarda herkese ayran doldurdu aa sana unutmuşum dedi ben bulaşık yıkıyodum bitti bulaşık çayları koydu gittim arkasından aa sana koymamış mıyım dedi inan yapıyolar yani
(723 puan) tarafından
Canım cidden ben abartmiyorum daha neler neler varda anlatsam roman olur.
(4,139 puan) tarafından
İnanırım canım yaşamayanlar inanmayabilir yaşamadan önce bende inanmazdım çünkü. Yine de Allah yaşatmasın kimseye
(723 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
tarafından
Bnmkide hemen hemen öle anem geldi zaman canın n istiosa onu yap derdi bna sanki ona sorcamda öğleye doru kalkardı amaa kendi sevdi biri gelsin n yapsak n etsek hazırlıklar sabah erkenden uyanmalar ama bunları desen yok suçlu bnm 
(723 puan) tarafından
Hep oyleler cidden
0 oy
(870 puan) tarafından
Ne yapıcan aşko laf ağzına geldi mi senden yavaştan sokucan başka ne yapıcan
(723 puan) tarafından
Aynen öyle napcan ki başka
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Valla kaynanan yine iyi size ekmek için yardım ediyor bizim ki. Annemi en son bohça goturdugumuz de gördü , annem hastalık , kandil , cuma arar sorar telefonuna dahi cevap vermiyor ben de aratmiyorum şeytan görsün yüzünü , ben de gidip gelmiyorum hak etti. Bir kere ailemi davet etmedi ki evine hizmet ediyor mu etmiyor mu görelim kıskanç kadın. 
(1,319 puan) tarafından
Herşey karşılıklı değil yavrum ben de birşey yapmadim ailem de yapmadı siz ne uygun gorurseniz o olsun dediler bizimkiler hep , yüz kere yemeğe çağırdık geldiler , bir kere davet etmediler
Birşey almadılar telefonla arıyoruz acmiyorlar , laf sokmaları da cabası artık kestik babama da anneme de izin vermiyorum katiyen aramayacaklar.
Eminim sizin de birşey yaptığınız yok karşı tarafın genişliği dusuncesizligi bunlar tamamen. İnsanın gönlü mert olmadı mı çıkarıyor huyunu işte böyle ortaya
 Çok ayıp etmiş eve gelen misafire ben aç değilim denmez , önüne zaten yemek koyayım.bile denmez getirir konulur düşünmesi lazım aama cimrilikten ölecekler bırak kalplerini yaşasınlar
(723 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum o kadar iyi anlatmissin ki şuan resmen halimi özet geçtin.brnim annemde arardı hep dumur Napiyon nasılsın diye kadın öküz gibi bildigin o hiç aramaz annemi isnanlik yok cidden.niyetleniyom iftara çağırayım diye samimi olsalar bin adım olacak aslında yok yani. O yüzden vazgeciyom bu huylarını gorunce
(1,319 puan) tarafından
Boşver ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi . İyilikten maraz doğuyor böyle insanlara karşı hiç gerek yok , kendimizi yiprattigimizla kalırız. İnsanlikta bilmezler. En güzeli uzak durmak
(723 puan) tarafından
E bize gelmek isticekler iftara gelcez diceklerbiliyom zorla davet ettirecekler kendilerini nasıl yalan bulabrm peki :)))
(1,319 puan) tarafından
Oksuruyorum de salla korkar gelmezler belki ahahaha pandemi de ne iftarı geldi mi nasıl gidicekler hem yasak var

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 327 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 505 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
0 oy
8 cevap 503 göst.
7 Ocak 2020 Aile kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu

403,696 soru