0 oy
1,082 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından
Kızım var diye kaynanam ben kız sevmem ama bu torunumu seviyorum ... Ama bundan sonra kız olmasın gibi cahil düşünceleri estafurullah sanki ben Allahımmış gibi bıkdım artık ... Çocuk doğurmam birde asla ... Belki bu laflarla kocamında kafasına sokmuş erkek evladı sonuçda insanın yanında bir şeyi hep söylersen manipüle olur diymi 

23 Cevaplar

0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bnce onemli olan saglik rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin.Kiz erkek farketmez.
(3,896 puan) tarafından
Senin hislerin ne cnm? Oglun olacağını hissediyor musun? Ben ruyamda görmüştüm hissetmiştim.Rabbim anneye malum eder olacak seyleri.. Allah insallah gönlüne göre versin.
(1,662 puan) tarafından
Ben hamile değilim kuzum sadece bir kızın var ve kaynanam oğlum olsun istiyor
(3,896 puan) tarafından
Daha dogmamiş cocuğa kılıf biçiyor yani .. İlginç.Kaynanana şöyle de "erkek olsa ama sağlıksız olsa daha mi iyi" de.
(1,662 puan) tarafından
Bir daha derse böyle diyim haklısın
(3,896 puan) tarafından
Benimde bir kızım var kız evlat ayri gercekten kız torunu olmuş büyük bir nimete kavuşmuş kaynanan ama kıymet bilmiyor.
(1,662 puan) tarafından
Haklısın malesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ona deki erkek olmasini sağlayan Y kromozomu babadan geliyor yani olmazsa deki bende erkek evlat istiyorum oglun y kromozomu vermezse ogluna kuma getiricem 
(1,662 puan) tarafından
Yuh o kadarmı diyon?Allah seni ne yapmasın ))))))))
tarafından
Bu kör cahillerle anca böyle başa çıkılır :) şaka bi yana gerçekten cinsiyeti belirlemek babanın spermiyle oluyor annenin burada hic bir etkisi yok
(1,662 puan) tarafından
Anlatsmıyorum kuzum ben bunu
0 oy
(387 puan) tarafından
Kaynanan kız bebek olarak dünyaya gelmemiş mi acaba. Sonradan mı kadın olmuş? Bir oğlum var sırf kızım olsun diye ikinci bir evlat istedim çok şükür kızım oldu çok da güzel oldu. Cahil insan çok zor ya bunu okuyup okumamakla da ilişkilendirmiyorum dünya görüşü cahil. Ancak yıllar geçmiş o da sadece yaş almış demek ki. Hiç bir güzel duygu katmamış aklına fikrine yüreğine. 
(1,662 puan) tarafından
Aynen canm okumakla cahilliyin ilgisi yok insanın düşüncesinde iş bitiyor
(387 puan) tarafından
Kalbi dünya görüşü cahilmiş maalesef. Demek ki kendi içinde mutsuz çevresindeki herkesi de mutsuz etmek istiyor
(1,662 puan) tarafından
Malesef öyle qaliba

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 306 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde sevda1234 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 465 göst.
30 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 569 göst.
+3 oy