Aynen oyle bende katılıyorum
Kim benim gibi düşünüyor cok az kişi var cok bos konusmuslar..
Bakiciya guvenirsin ona göre alirsin soncta herkss kotu değil sadexe kendilerini iyi saniyolar...
Bakicida olsa yardimcida olsa valla yaparim dusa girerken esimnbir yere giderken neden olmasin yani..
Biri temizlik is guc ben varken bakici diher kadinada yardım eder abla kardes gibi auni evin icinde yasariz..
Eylül ozturk dilan polat daha bir cok kisi var boyle cok güzel aile gibiler hele ki eliztos tugce var yildiz diye bjr kiz var yanlarında kizi buyuk esinden bosanmis tugce kizina abla gibi tugceyede arkdaş oluyolar cok güzel oluyor yani.. is kadini olunmadigindan buradakiler burada oyle düşünüyorlar..
Haberlerde iyi bakicilarda çıkıyor tamam her iyi bakici cikmiyor ama iyilerde taki biz nasil kendimize iyi diyorsak buraua yani sanal yere her bokumuzu anlatiyorsak hrkes gibi iyileride
Her isicinin kötüsü varsa bu isinde kotuus var iyisini bulmak icin iyi para olmasi lazim sen 500 ornek verirsen aylik.. napıcagini bilmez oda veya kopege yapilmayan mualeme yapilmiyorsa insana yapilir yani kötü davranır sonucta o onun cani degil sende iyi davran ki iyi ki git oda oyi gelsin..