Ya kızım için babam diyor ki yüzü gözü babası ama cadiligi tamamen sen . Ben küçükken azıcık yaramazdim evin en küçüğü olarak bir defasında mesela bakıcım vardı kız bizimle yatılı kalıyordu ama kafası kiritkinya seda sayan delisiydi o zamanlar şirinlerle seda yani saatte çıkıyordu bana onu izlettirmiyor diye kız uyurken sacalrini kesip bide sana kahkül yaptım demiştim günlerce ağladı saçına kıza daha neler ysattiysam benimle daha sonra bidaha görüşmedi şimdi çocuğu olmuş biliyorum ama bana hep diyordu Alalhim çocuğum sana benzemesin diye bir defasında da annem beni zorla anneanneme bırakmıştı kalmak istemiyorum diye gidip garaja saklandim saatlerce beni aradılar ama bütün mahalle arıyor en son jnadarmayi aradılar da insafa gelip çıkmıştım ortaya daha çok anım varda şimdi uzun uzun yazmiym babam bana sürekli kızin sana çekerse gorucek diye benimle uğraşıp duruyor çok tırsıyorum
Ay sen benim kız kardeşim sadece küfürün eksik oda ana baba söverdi
Ben çok yazıktım annem diyo seni koltuğa koyardım otur derdim işi bitene kadar o koltuktan tepenmezmişim keşke biraz teprenseymişim de herkese iyi olmayaymışım halada öyleyim.
Ben biraz da ailevi sorunlardan oturu ınanılmaz suskun, sönük bir cocukmusum, bır de annemın cok baskısı vardı, babam hep der cocukların arasına sokarmış ben oturup bakarmışım sadece yada alıp ofise gotururmus benı sandalyeye oturup saatlerce kalkmazmısım, yemek vermesek istemezdın dıyor, hatta halam anlatmıstı bıkere çişim geldi dıyemedıgım için cekındıgım için, oturdugum yerde aglamısım sonra zorla soyletmısler benım kızım tam tersim, çişi gelse evde şarkı soyleyerek çiiişşşiiiimnm geldiiii heraaaan kaçabilirrr haberınız olsunndıye gezıyo
Anlat anlat merak ettim ☺️☺️
Ben çok fena bi kizdim ya 3 kizin ortancasi. Tam bir deli dolu cocukluk gecirdim. Annemin bana en buyuk bedduasidir Allah sana senin gibi bi cocuk versinde beni anlarsin insallah demisti. Sjmdi diyoki keske demeseydim. Oglum cok fena kaynanam diyoki benim oglum boyle degildi bu kime cekmis. Esim sakinmis
Ablamı çatıdan aşağı atmışım
Aşırı yaramazdım. Çok inattım. Şimdi düşünüyorum da hiç iyi bir çocuk değilmişim anneme çok çektirmişim ufak bir örnek vereyim 6 7 yaşımda idim galiba annemle tartışmıştım o anki kafa neyse artık evimizin orda dere vardı. Ben kendimi dereye atmaya gidiyorum bıktım artık sizden dedim. Annem inanmamış derenin oraya gittim tam kendimi atacakken babaannem peşimden gelmiş o tuttu aldı beni. Bir hafta dışarı çıkarmadı annem beni. Birde yeğenimi kıskançlıktan boğmaya kalkmışım ozaman 4 yaşında imişim. Yeğenim Küçük bebekmiş. Uyurken yastık koymuşum yüzüne. Yastığında üstüne oturmuşum. Yengem odaya girmişte kurtartmış Allah'tan. Ama aynı yeğenimin yine küçükken burnunu kırdım
Yaramaz değildim ama 7 kardeşin en küçüğüydüm nedense bana ilgi başkaydı babam annem abimler ablamlar bana çok düşkündü özellikle babam bana çok ayrıcalıklı davranırdı o yüzden biraz şımarıktım
1,493,613 soru
24,403,197 cevap
350,301 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın