0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bebeginizi fileyle yıkamayı ne zaman bıraktınız benim bebegim 1 hafta sonra 2 aylik olacak fileyle yikiyorum ama 2 tane file yirtildi hem de yikarken :pouty:tutmasam cocuk suyun icine dusecekti. Esim artik file almak istemiyo filesiz yika file cocugu tartmiyo diyo ben de cesaret edemiyorum cunku bi kere denedim suyun icinde asiri kıpır kıpır kuvetten destek alıp ayaga kalkmaya calisiyo kafasini mi tutuyim vucuduna mi sahip cikayim bilemiyorum fileyle cok rahat yikiyorum ama dedigim gibi 2 tane file yirtildi:angel:

29 Cevaplar

0 oy
(1,054 puan) tarafından
8 aylik küreğin icin e oturarak yıkıyorum 
tarafından
Otursa ben de oyle yikarim da suan cok kucuk o yuzden kuvetin icinde yikayamiyorm cok cirpiniyo hem tutup hem yikayamiyorm
-Reklam-
0 oy
(4,099 puan) tarafından
3buçk aylık bebeğim önceden eşimle yıkıyoduk geçn çok yorgunum yardımcı olamıcm sonra yıkaylm dedi bnde inat ettm kendim yıkarım dedim denedm yıkadım da valla hemde filesiz altına havlu srdim başınn altına küçk Bi yastık koydum küveti de içne azcık su koydum sonra ayaklarını daldırdm çıkardım suya alıştırdım yavşca yatırdım içne avucmla su gezdrdm vücudunda sonra vücudunu yıkadım başını yıkadım en son yavşca başından aşağı su döktüm oohh mis gbi oldu :) 
tarafından
Yaa cirpinmiyo mu benimki kuvetten destek alip kalkmaya calisiyo hem tutup hem yikayamiyorum ki
(4,099 puan) tarafından
Çırpınıyor ama galiba hoşna gdiyo ses çıktıkça yüzme bakıp tekrrlıyo
0 oy
(12,954 puan) tarafından

Kız bebegin kac kiloki :D benimki 11.5 şuan hala ilk aldigim filede yikiyorum

tarafından
Ya kilosundan kaynakli degil bence file dandikti 20 tl verdik 20 kere yikayamadik ya 4.yikamaya koptu kenarindaki plastik. Ilk basta bas kismi koptu esim hem tutup hem su dokerim dedi sonra kenarlar da gitmeye basladi
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Vala 6 aylikken kızımı yıkarken file koptu sonra almadık duşakabinde yikiyoruz eşimle. Şu an 9.5 aylık ve daha iyi oldu aslında 
tarafından
6 aylik buyuk yine oturuyodur benim de o kadar buyuk olsa ben de yikarim da cesaretim yok bi kere kuvetin icinde filesiz yikayim dedim cok cirpindi hem tutup hem yikayamadm cok zorlandm
(3,115 puan) tarafından
Yok canm benimki durmuyordu kendini kaydıriyordu oturmayı sevmiyo.  Bı kaç kere filesiz yıkadık küvette baktık olmuyor kız durmuyo eşim dedi duşakabinde yıkayalım. Tabureye oturttuk duslugu açtık hep üstüne tuttuk yıkadık mis gibi
0 oy
tarafından
Basının altına yastık  gibi yap normal küvetin içine yatır çocuğu govdesini  yıka en son  başını  yıka ben oyle yaptim
tarafından
Her gun yikiyorum o yastik islancak her gun nasil yapcm ki
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Ben file aldım 1 kez kullandım bıraktım, bana biri çocuk öyle havada daha çok üşür suyun içinde ısınır dedi hak verdim.  Bebegim oturana kadar küvetin içine yumuşak çamaşırlar koyuyorum baş kısmı yüksek yapiyom rahatça yıkıyorum.

Yeni file alma bence :) 
tarafından
Yani evet file cok cabuk soguyo esim surekli su dokuyo bi de ısıtıcı açıyoruz hava sicak olsa bile ama 2 defa koptu yine aliriz da aynisi olursa diye dusunmuyo degilim
(3,666 puan) tarafından
Hiç gerek yok bikere dene alisicaksin en onemlisi kndine inan tek başına halledebilirim de yaparsın motive et kndini, unutma anne ne kadar paniklerse çocuğu da etkiler
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim deneyim bakim :)

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 464 göst.
0 oy
4 cevap 167 göst.
1 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (824 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 584 göst.
0 oy
24 cevap 1,005 göst.

412,206 soru

12,408,922 cevap

44,735 kullanıcı

Kategoriler

...