Bu kuzenleriyle pubg oynuyor. Sun baktim birden turkce konsmaya basladi. Ben diger odadayim. Kizimi yatiriyorum diye esimi diger odaya ben gonderiyorum. Neyse yazdm kiminle oynuyon. Bir laz cocuk dedi. Dedim sen onu bunu birak da kiz mi soyle. Dedi ki evet. Dedim yasi kac. Bilmiyom dedi. Biiyosan cocuk oldugunu nerden biliyon dedm. E dedi uzatma. Ben de sen tek kelime turkce konus bak ben nasil geliyom dedim. Neyse bu turkce konustu. Kalktim gittim bacilarim. Kulakligi kulagima taktim. 20 ustudur alti degildir sesi. Bu mu cocuk dedm. Evet dedi. Yasini soracan dedim. Tamam dedi. Sor dedim. Ben niye sorayim ferhat sorsun dedi. "Ben evliyim ne alaka" anlaminda. Ben de dedm madem oyle neden konusuyon. O gerizekali kuzenleri bekar iki kisi evli. O ferhat salagi aliyor kizlari. Esime de diyor sen yengeden korkuyon. Esim evet korkuyorum diyor da susmuyor. Neyse oyun bitti bunlar dedi bir el daha atalim da oyle cikalim. Ona oyle bir baktm ki normaalde kiz olmasa ben ölüyom desem birakmaz. O kadar israr ettiler o sure zarfinda sadece ona baktm. Neredeyse dovecem zor tutiyom. Neyse cikti yok ben cikiyom dedi. Bugunde ferhat boku diyor ki sen yengeden korktn erkek misin lan sen. Esim de dedi ki ben kizlarla oynarsam erkek mi oluyom. Bak benm karim istemiyor. Napabilirim istemiyor ben de saygi duyuyorum. Sen de saygi duy ben daha once de sana dedim ki oynamam. Neden kizlarla oynamak istemedigimi soyledim zamaninda dedi. Sonra konu kapandi. Tabi bunlar konusulurken esim beni uyuyorum saniyor. Ben yokum yani. Sizce ne dusunuyonz ? Uzun hakkinizi helal edin bacilar