0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (889 puan) tarafından
Yaklaşık 2 ay 15 gündür diyet yapıyorm nerdeyse 9 kilo verdim aynı zamanda Emziriyorum ama spor çok yapamıyorum çocuklara sadece arada hareket yapıyorm ramazan öncesi arada yürüyüşe çıkardım simdi oda yok neyse diyetislenle çalışıyorum zaten ama ramazanda doktor haftada bi tatlı yiyebilirsin dedi ama canim ıftar sonrası sürekli tatlı istiyor ya bide öyle birseyki üst bölgem inceldi ama bacaklarım çok kalın hala yazliklarimi deniyorum hala daha tam olmuyor bazende yoruluyorm bırakmak istiyorum ama aynadan kendime bakıyorum birdaha vazgeçiyorum birde arkadaşlar ramazanda metobolizmanin çalıştığını siz nasıl anlıyorsunuz çünkü iftarda sebzede tuketmeme rağmen çıkmıyorum lavaboya sahurdan sahura oluyor herkese teşekkür ederim 

5 Cevaplar

0 oy
(2,131 puan) tarafından
Diyete hic girmedim :)) girsem fena olmuycak girsem nasil tutarim kendimi bilemiyom 
(889 puan) tarafından
Zor  oluyor canim :)))
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Canım eşim 1 buçuk aydır diyette doktor diyet verdi o yiyemiyor diye bende yemiyorum canı ister diye 1 buçuk aydır ağzıma tatlı hiç birşey sürmedim çikolata dahi zaten oğlumun süt alerjisi var anca tatlı isteğimi hurma ile çıkarıyorum
0 oy
tarafından
Bacak hareketleri yapmadan incelmes
(889 puan) tarafından
Incelmiyor gerçekten
0 oy
tarafından
Bende diyetteyim canim ama ramazanda bu eziyeti nasil yapim bende emziriyorum canim tatli istiyor sadece kilomu koruyorum her aksamda tatlımı yiyorum ramazandan sonra devam edicem bende 5 kilo verdim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 588 göst.
17 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 294 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.

414,069 soru

12,462,373 cevap

46,785 kullanıcı

Kategoriler

...