0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (185 puan) tarafından
Özet geçeyimEşim 3000 maaş ile çalışıyor 1200 kira fatura yemek derken bize hiç bişey kalmıyor idare ediyorum zaten kızıma giydirdiklerjm hep eski verilenler buna rağmen sosyal kartım vardı bu ay kapatılmış zatn 100 lira veriyorlardı onu da aldılar açlıktan ölene mi yardım ediliyor cidden merak ediyorum devler neye göre yardım ediyor

11 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından
Sacma sapan bi sistem canim Allah kolaylik versin
(185 puan) tarafından
Nerelere kadar gittim ses seda çıkmadı gerçekten adaletsiz bir ülke olduk Suriye resmen
(410 puan) tarafından
Burda ihtiyac haritasi diye bi paylasim gormustum canim ben oraya basvurdum bebek bezi istemistim biri karsilamak icin mail atti ama editor onayi 1 ay kadar surmustu istersen orayi dene
(185 puan) tarafından
İhtiyaç haritası mi canm ilk defa duydum nerden başvuru yapılır
(410 puan) tarafından
Internete yaz ihtiyac haritasi diye .. ayri ayri basvur biraz karisik ama karistir
(185 puan) tarafından
Tamam canm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Altında arabası evi olanlar var olurmu hiç bize düşmez :ermm:

(185 puan) tarafından
Gerçekten kafayı yemek üzereyim
tarafından
Allah yardımcımız olsun bende en azından bebeğim için bez parası istiyorum ama yok :( inşallah bir an önce virüs biterse herşey normale döner inşallah bir umuttt
(185 puan) tarafından
Bende ya bı bez yardimi kıyafet yardımı bişey yapsınlar bari derken olanı da kestiler
tarafından
Ne dicen canım :( Allah yardımcımız olsun inşaallah,
(185 puan) tarafından
Sağolasın canm
0 oy
tarafından

Bana veriyolar daha yeni başladı hatta ayda 450 yatıyo birde 250 yatırmışlar bi hayırsever tarafından oda arayıp sormadın mı neden kesdiniz diye 

(185 puan) tarafından
Aradm uygun bulunmamissiniz diyor eşimin kyk borcu için borç aldk zaten üzerimize hiç ama hiç bişey yok gecinemiyoruz bıktım artk yarın ne yapicaz diye düşünmekten
tarafından
Çok saçma yaaa nasıl uygun bulunmaz yiyecek ekmeğe muhtaçsın birde :(
(185 puan) tarafından
Hakkımı helal etmiyorum zaten doğal gaz kismamiza rağmen gelen para 200 den aşağı değil gerçekten kıyamet kopmalık devir
0 oy
tarafından
Sigortanız varsa kesilir canım 

Zaten hakedene verildiğini hiç görmedim işlerine gelene veriyorlar Rabbim muhtaç etmesin
(185 puan) tarafından
İş yerinden sigortası var
tarafından
Senin kendi adına sigortan varsa keserler
(185 puan) tarafından
Yok canm kendi adıma sigortam
tarafından
Çok tuhaf yaaa
(185 puan) tarafından
Kesinlikle hemde nasıl tuhaf
0 oy
(379 puan) tarafından

Kız bizim ayda o kadar da geçmiyor elimize biz napalm ölelim mi ama bizi zengin görüyorlar şükür Bee benim herif bu konuda biraz tuhaf verseler de almaz :):D ayranim yok içmeye hesabı bizim ki :D

(185 puan) tarafından
Allah muhtaç etmesin zaten kuzum
0 oy
(979 puan) tarafından
Cnm bnm babam vefat etti annemin hiç geliri yok scde 3ayda bir englli maaşı alıyor. .. valiliğe fln  başvuru yaptı ama kimse bi yardımda bulunmadı neymiş  evi varmış 
(185 puan) tarafından
Gerçekten çok saçma
(979 puan) tarafından
Aynen oyle bn anlam veremedim yani
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Valla daireleri olan yakınıma bile pandemi parası yatti. Benim 1 sene olcak başvuru yapalı. Eşim işten çıkarıldığında yapmıştım geçen sene. Hala yatmadi para. Ben de bilmiyorum neye göre yapıyorlar. Ben de cimere başvurdum durumumu açıkladım. Bakalım ne olcak
(185 puan) tarafından
Cimer nasıl canm bende deniyim
0 oy
(5,873 puan) tarafından
Ayy canım yaa nye kesmişler bizde çok zor geçiniyoruz vala bide ahbap derneği var koli kıyafet yardımı yapyorlar ben gıda aldm kıyafet yarıdmı istedım bekliyorum bide kızılay ara belediye ibb agev yardım başvurusu bunları blyorum cnm benm
(185 puan) tarafından
Tamam canm bide onları deniyim Allah razı olsun
(5,873 puan) tarafından
Ne demek cane
0 oy
tarafından
Bizimkisi hiç bı yerde çalışmıyor gene vermiyorlar 
(185 puan) tarafından
Nasıl geçiniyor sun canm
tarafından
Oturduğumuz yerde günlük yovmiye falan oluyor
0 oy
tarafından
Canları kime isterse ona yapiyorlar canim bizim karsida kadin var 8 tane dairesi var heryerden alıyor
(185 puan) tarafından
Ahhh adaletsiz dünya
0 oy
(29 puan) tarafından
Arabaniz vb bir mal varlığınız var mı ben de başvurdum benim 1400 TL kira hiç mal varlığımız yok üstüne borcumuz var :)
(185 puan) tarafından
Kız ne mal varlığı aç karnımızı zor doyuruyor uz:)
(29 puan) tarafından
O zaman cimere gir şikayet yaz
(185 puan) tarafından
Denerim canm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 581 göst.
26 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Enfalalt (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.