0 oy
259 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba 5.5 haftalık hamileyim. 3 mayısta kalp atışı var mı yok mu öğrenmek için doktor randevu verdi. Yasaklar geldi randevum var gidebileck miyim

3 Cevaplar

0 oy
(1,885 puan) tarafından
Randevun varsa gidersin sorun olmaz
tarafından
Oh çok şükür tesekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastane randevuları muaf canım randevun varsa polis çevirirse randevu mesajını gösterirsin yada direkt randevum var dersen bir şey demiyorlar zaten 
tarafından
Oda sıkıntı olmuyor busracim polis çevirince diyorsun randevum var diye gerekirse hastaneyi arar teyit ettirirler devlet hastanesine mhrs den randevu alınca bir gün öncesi mesaj geliyor özel hastane den mesaj gelmiyor ama onun içinde sözlü beyan yetiyo
tarafından
İl dışı problem olur diye düşünüyorum cnm yarın 199 u arayacağım. Bakalım.    Ne diyecekler.  Başvuru yapmıştım. Sağlık sorunları var yasaklardan muaf olmak için. Bakalım ne cevap gelir
tarafından
Senin gebe oldugun bariz belli oluyordur ama zaten yani sıkıntı yapacaklarını sanmıyorum canım sen yinede isini sağlama al
tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun. Hakkını helal et. Yordum ❤️
tarafından
Ay helal olsun canım benim ne demek ❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Benimde cuma gunuydu o gunde yasak ama randevunu gösterirsin sorun olmaz bende oyle gitcem
tarafından
Peki eşimin arabasıyla gidecez sorun olurmu
tarafından
Kuzum randevun oldugu surece neyle gidersen git sorun  olmaz hastane bu hamilelik onemli
tarafından
Oh çok şükür ya. Yavrumun kalp sesini duycam çok şükür
tarafından
:)) ne guzell

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
0 oy
11 cevap 318 göst.
0 oy
13 cevap 778 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ⭐Beyza Nur⭐ (11,092 puan) tarafından soruldu