+1 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (536 puan) tarafından
Bilmiyorum hamile birini görünce sürekli tekrar hamile kalayım bi çocuğum daha olsun diyorum birlikte büyüsünler diyorum  sonra yok daha erken diyorum bu arada emziriyorum da sizce korunmayı birakmalimiyiz yoksa daha erken mi tecrubelerinizi paylaşırmısınız 

17 Cevaplar

+2 oy
(679 puan) tarafından
Herkesin doğru vakti kendine göre benim doğru vaktim 10 yıl sonra şuan hamileyim :) ben böyle uygun gördüm  çocuğumu rahat rahat büyüttüm evimi arabami aldım ikinci çocuğa gerekli şartları sağladım şimdi heycanla bekliyoruz hayatımıza renk gelecek onuda abisiyle rahtca büyültürüz inşallah ya ni  benim için gerekli şartlar önemliydi sizin şartlarınız istekleriniz nedir bilemeyiz bunları düşünmek gerek ona göre karar gerek ama cevremde çok var pes peşe bebek çok zorlanıyorlar 
-Reklam-
+2 oy
(13,015 puan) tarafından
Ben kendimden ziyade oğlumu dusunuyorum hep bu konuda. Ona haksizlik yapmak istemem sutunu elinden almak istemem vakti sadece ona ayirmak onunla doya doya ilgilenip vakit gecirmek isterim öncelikle. Beni paylasmak zorunda kalmasin çocugum. 
(168 puan) tarafından
Öyle olmuyor sonra benim iki çocuğum arası 7 yaş aynı fikirde yaptım ama büyükleri zaman evde karmaşa oldu aynı dili komuşmuyorlar ve sürekli ablam küçük olsaydı diyor ablası keşke yaşıma yakın kardeşim olsaydı diyor
(13,015 puan) tarafından
Ben o kadar çok yas farki dusunmuyorum :) ama en azindan 2 yasinda hamile kalsan 3 yas olur aralari. Buyuk olan bezden ciksin bi derdini anlatabilsin en azindan :)
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Sence vakti mi? Cevabi sende canim
(536 puan) tarafından
Bebegim uslu bir bebek cok şükür gaz sıkıntısı çekmedim ek gıdada bi problem yaşamadım sanırım o yüzden. Eğer cok sorunlu bir bebek olsaydı sanırım daha istemezdim
(3,102 puan) tarafından
Demek istedigim oydu.eger bebegin akilliysa olur neden olmasin.
(536 puan) tarafından
Birde emziriyorum hamile kalırsam sütten kesme durumuda olacak sanırım
(3,102 puan) tarafından
Tabiki yani emzirmede saknca yok dyor bazi doktorlar.ama sana zarari.hem sut verip hem karnindaki b3bege senden vitamin gdecek senden eksilecek zarari sana yani.sutten kesmeye yakin  da dusunebilirsin
(87 puan) tarafından
Bende ayni cok súkůr
0 oy
tarafından
Cocugunuzu sutyen kesip niye yazik edeceksoniz niye bu kadar acele canm
0 oy
(454 puan) tarafından
2 yaşına kadar emsin çocuk ben üzüldüm sütten keserken acele etme derim en az bı 20 aylık olsun  
0 oy
tarafından
Her bebeğin 2 yaşına kadar emmek hakkıdır canım bence bırak emsin bebeğin 2 yaşına kadar sonra düşün bence hem 2. Bebek huysuz olursa büyük olanla fazla ilgilenmezsen bırak annesinin tadını çıkarsın biraz
0 oy
tarafından
Kendini hazır hissediyorsan olabilir. Bende oğlum 1 yaşına girmeden hamile kadın görünce istiyordum. Korunmayi bıraktık oğlum 19 aylıkken hamile kaldım. Şuan 3 buçuk aylık hamileyim ve hala emziriyorum :)
0 oy
(87 puan) tarafından
Bence bul canm bende ayni sen gibi dusiniyordum kizim 8 bucuk aylik simdide 1 bucuk aylik hamileyim kendi isteyimle buldum pisman deyilim bereber buyisinler iste ne guzel:)
(168 puan) tarafından
Aynı durumdayız canım hayırlısı ile doğsun bebişler
(87 puan) tarafından
Amin canm insallah seviyorum cocuklari ben bakmayida:)
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Eğer bakabilirsen vakti yok bakamazsan biraz daha bekle 
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Bence vakti değil oğlum bir yaşına girdi ikinciye gebe olduğunu öğrendim :) hala da erken yani bana göre şuan gebeyim işte bı beş sene diyordum ama malesef kazaya kurban gittik
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Maddi durumun ikinci cocugu yetecekse ya da psikolojin ya da ben iki cocukla da cok iyi ilgilenirim tum zamanimi onlara harcarim(ikinci cocuk kolik,aglak bir cocuk olsa bile)diyorsan tabi yap.
0 oy
(135 puan) tarafından
Ikinci çocuğu düşünmediğim için sorunun cevabını veremiyorum bacım. Senin nasıl ve ne hissettigin önemli olan derim.
0 oy
(6,046 puan) tarafından
O kocaya ikinci çocuk yapma fikri nasıl geliyor aklına acaba?
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Bana göre cokk erken ikinciyi kızım 4 yaşındayken istedim
0 oy
(7,029 puan) tarafından
Bende kızım 10 aylıkken hamile olduğumu öğrendim plansız bir gebelikte su an 29 haftalığım ilk zamanlar çok üzüldüm ama şimdi de iyi ki diyorum ikisi birden büyür mutlaka eziyeti olacak bunun farkındayım ama ikisi de birbirinin dilinden anlıcak oyun arkadaşı olacak okula giderken beraber gidip gelecekler ilk zamanlar zorluğunu çekeceğim ama sonrası da sefamı inşallah tabi kendin hazır olman lazım benim kaynanam yanımda yardımı çok oluyo onunda avantajı var bundan sonra Rabbim bilir ama en az 3 4 yıl düşünmüyorum ondan sonra da Rabbim birde erkek evlat nasip etsin diyorum yeter diyorum :D
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bence erken canım yine sen bilirsin de. Ben de oğlum 10 aylıkken hamile kaldım isteğimiz sonucu değildi ama çok şükür varlığına. Daha doğum yapmadım ama şimdiden oğluma çok haksızlık yapmışım gibi. Sutten kesmek zorunda kaldım en başta. Sonrasında da bulantılarım oldu ilgilenemedim. Şimdi de 39. Haftam o kadar ağırlaştım ki benimle oynamak istiyor heyecanlanıyor oğlum yapamıyorum çoğu zaman. Küçük kucak istiyor kucağıma alamıyorum. Daha doğum yapmadan böyle bir de doğumdan sonra ikinci bebek daha kurulacak herseyi bakima muhtaç onunla ilgilenirken oğlumu illa ki biraz ihmal etmiş olacağım. Ihmal etme demişken yemeğini uykusunu değil ama bu yaşta bir çocuk için yanına oturup oyun oynamak bile bir ihtiyaç. Biraz daha bekle bence çocuğunun hakkına girme 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,174 göst.
27 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 622 göst.
8 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Doruk Hatice (671 puan) tarafından soruldu

412,839 soru

12,429,815 cevap

45,637 kullanıcı

Kategoriler

...