0 oy
165 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,100 puan) tarafından
İlk defa aldm da 

7 Cevaplar

+1 oy
(6,974 puan) tarafından
Ben sütle seviyorum, gevrek gibi, icine bi kac parca meyve veya cikokata katabilirsin. Kimiside suyla veya sutle pisiriyor
-Reklam-
+1 oy
(928 puan) tarafından
Yulafla sütü pişir canım içine bal koy pişince tabağa köy istediğin meyve birazda kuruyemişle çok güzel oluyor
0 oy
(3,854 puan) tarafından
YouTubeda fonksiyonel tip akademisi diye bi kanal var ordaki adam pişirmeden yiyin diyor o şekilde faydali oluyormus bende sütle haslayip yiyordum genelde bazende suyla. 
0 oy
(516 puan) tarafından
Soguk sutle daha guzel geliyor bana, icine muz veya sevdiğin meyvelerden koy,ayrica sabah kahvaltisi icin daha az ekmek tuketmek istiyorsan yulafli yumurta yapabilirsin cok guzel oluyor
(4,100 puan) tarafından
Yumurtalı omlet yaptım diyette değilm ilk defa aldm merk dan hiç yememştimde emziriyorm sorun olmaz inşallah
(516 puan) tarafından
Bebegin yumurta alerjisi yoksa sorun olmaz,yulaf bebekler  icin dw sağlıklı, yüksek lif ve protein iceriyor,altinci ayindan beri ogluma da veriyorum yulafi ben
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Ben sutle pişiriyorum.icine kakao falanda koyuyorum muz kuru üzüm çok güzel oluyor.. yumurtayı çırpıp bı buçuk yemek kaşığı falan koyuyorum tok tutuyor yulaflı omlet
(4,100 puan) tarafından
Bnde yumurtalı omlet yaptım diyette değilim aslında sadece sırf merk dan aldm dha önce hç yememştimde
(5,724 puan) tarafından
Olsun canım yine de faydalı iyi yapmışsınız. Yulaflı pizza da yapiyorlar
(4,100 puan) tarafından
Emziriyorm da süte zararı olr mu ki acba
0 oy
(193 puan) tarafından
Sütle pişirip içine muz, tarçın ve fındık atıyorum ya da peynir ve yumurta ile çırpıp omlet yapıyorum. Omlet de gayet iyi oluyor. 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Şekerim yüksek çıktığı için diyetteyim. Ara öğünde süt ve fındık vermiş diyetisyen bazen az geliyo 3 4 kaşık yulaf ezmesinin içine süt fındık ceviz katıyorum eğer şeker problemin yoksa kuru üzüm ve kuru kayısı kat hem çok tok tutuyor hemde yulaf çok besleyici

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde ceylancan (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 500 göst.
22 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 348 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu

413,849 soru

12,457,035 cevap

46,520 kullanıcı

Kategoriler

...