0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar 10 haftalık hamileyim mide bulantisi mide yanması ve iştahsızlık hiçbirşekilde geçmedi  çok zorlanıyorum sizde durumlar nasil ?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
:dD ben hamile değil gibiyim hiç bişey yok dün düşüğe karşı iğne vuruldum o ağrı yaptı biraz gece geçti oda 
tarafından
Aynı para degilmis o daha pahliymis  7 bin civari gibi birsey diyolar ilkin bende prenses dogum düşündüm cevreden kimse yapmamis tanidigim bildigim cevreden doktorda hemsirede yok ondan dolayi kime soracagimi bilmiyorum eniştem hemşir ondanda utanıyorum söyliyemem
tarafından
Bakalım ben acısa da normal yapmayı düşünüyorum :DD acısını çekeyim istiyorum ahaha
tarafından
Sen çıldırmışsın konuşmalarindan sonra sen degil 1 tane 2 tanede normal dogurursun helal sana  :) :)
tarafından
:DD korkunun gözü kör olsun kız sezaryen de dikiş çekemem elimde 7 dikiş oldu kaç sene önce daha parmağımı oynatırken ağrıyor ben yamatamam kendimi :Df
tarafından
Valla oda dogru bilemiyorumki ne yapaym
-Reklam-
0 oy
tarafından
Buradakiler benden az çekmedi bu konularda canım :) her gün sabah bulantı ile gözümü açar iştahsızlık halsizlikten dökülür yataktan cikamazdim. Kalabalığa girince yemek yiyebiliyordum sadece. Gün içinde sürekli tek başıma olduğum için iştahım tamamen kapanmıştı benim. Yumurta hasliyordum , domates zeytin ekmek , haşlanmış makarna üzerine peynir serpiyordum bu şekilde yiyordum. Bir de günlük çorba içmeye çalışıyordum bağırsak hareketleri düzenli şekilde devam etmeli yoksa kabız olursun. Ben kabizliktan da baya çektim. Şimdi iyiyim ama karnımı doyurup kalkabiliyorum artık sofradan 16+1 gebeyim. Bende 10. Hafta ve öncesinde daraliyordum artık ama geciyor gerçekten. 
tarafından
İnşallah benimde geçer bende annem güle gittigimde az biraz olsun tüketebiliyorum ama evde tekim kimsede yok bende yapamiyorum midem bulaniyor mutfaktan mutfak dolaplarinin kokusu bilee artik bana geliyor burnum çok  hasaslaşmış
tarafından
Ah o kokular mahvediyor zaten insanı. Ben artık mutfağa girerken nefesimi tutup camı aciyordum direk :)) kışın ortasında cam açık durdu hep mutfağın içeri gidene kadar kapatmazdım. Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende evde tekim ve ne yazık ki annemler Kayseri de ben Karaman dayım gelip gitme sansimiz yok :)
tarafından
Benimki uzak degil 5 dakikalik mesafe de allahtan annemler burda yoksaa ben mahf olurdum  pencereleri surekli aciyorum bide benim acım yetmezmiş gibi yukardaki  eşimin aileside aşagi iniyorlar neyle ugrasacagimi şaşrdm
tarafından
Ben olsam zilin kablosunu sokerim telefonu da sessize alır uyurum birkac kez aradılar mesela uyuyordum ve biri uyandirirsa aşırı geriliyorum öyle böyle değil uyku sersemi sert çıkıp kapattım telefonu bazen sert davranmak konuşmak gerekiyor
tarafından
Bunlar kapı pencere ne bulsalar çaliyorlar zaten onlara dedim 2 defadan fazla kapimi calmayin diye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 125 göst.
8 Aralık 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraer (14 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 724 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 451 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Oflu61oflu (641 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 752 göst.