0 oy
314 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Selam kizlar kayınvalidem yanımıza kalmaya geldi ilk günden salonumun düzenini degistrdi masamin yerini vs .

Daha sonra biz eşimle birlikte konuştuğumuz iş hayatı vs birşey paylaştığımız da suratını aşıyor. Hamileyim ilk gebeliğim ben ailemin yanında yapicam dedikçe hayır İzmir'e goturcem benim yanımda kalacaksın. Biz ailenin evine gelemeyiz vs vs inatlaşma oldu sonra benim tansiyonn tavan yaptı ama suçlu ben oldum inatlastim diye.. en son sabah odamizda sohbet ediyoruz anneside salondaydi bizde sohbeti uzaktik salona öğlen gibi geçince kıyamet koptu. Ama oğluna trip yok bana var kapıları yüzüme kapatiyor vs sozde hamileyim bakmaya geldi ama burnumdan getiriyor . Ne yapicam bu kadınla neden böyle davraniyor

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Tüm ilginin senin uzerinde olmasını hazmedemiyor adım kadar eminim.
-Reklam-
0 oy
(2,030 puan) tarafından
nefret ediyorum bu kaynanalardan
0 oy
tarafından
Sen bu kadını gönder biran önce 
(15 puan) tarafından
Şimdi göndersem de ki gücüm yetmez ama ben bununla nasıl ömür geçirilen hepsi mi böyle yoksa benim şansım mi kötüymus eşim anneci asla bu yaşadıklarımi onunla paylasamiyorum bile çünkü tepki alicam kötü olucam nasıl bir yol izleyip huzurlu olabilirim
0 oy
(1,885 puan) tarafından
İmkanın varsa gönder huzur bırakmaz valla. Eşin görmüyor mu bu hareketlerini
(15 puan) tarafından
Gördüğünü düşünmüyorum onun yanında bana melek gibi davranıyor yani ben öyle değilim. Birine alindiysam belli ederim ama o oğlunun yanında melek baş başa olduğumuzda farklı samimi degil
(1,885 puan) tarafından
Aa desene ikiyüzlülük yapıyor. Eşine bişey desen de olmaz şimdi sana iyi davrandığını görüyor ya.sen de aynı taktiği yap eşinin yanında melek ol başbaşa farklı ol:)
(72 puan) tarafından
Ayni benin kaynana esim varken hic bir is demez o yokken hamilede olsam is temizlik yemek dahi yaptirir sanki o gebe ben değilde Allahtan koydeler hergun gormuyom dogum yapıncada  annem gelir ev yakin onlardan hic kimseye hizmetcilik edemem ben esim kardesim kalir dio ama ben hyir bide onami bakacam derim hizmetci degilim aksam ise gitcek gece bizde olacak hic gelmese daha  raht olurm ben bebegime bakarim ben
0 oy
tarafından
Kovacan böylesini
0 oy
(4,851 puan) tarafından
Adı üstünde kaynana 
0 oy
tarafından
Canım böyleleriyle konuşmadıkça daha fazlasını yapıyorlar açık açık konuşacaksın oğlunun yanında meleksin şimdi niye böyle yapıyorsun diyeceksin açık açık neden onun evinde doğum yapamayacağını söyleyeceksin kestirip atacaksın taşıp sıkılıp tansiyonunu yükselme içine dert olacağına söyle ki ona dert olsun bi daha da konuşmasın 1 kere yapınca ben artık 2 3 4 5 yaparım diyor ve kendini haklı görüyor 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Bir an once gonder 
0 oy
(146 puan) tarafından
Bence önce salonunu eski haline getirerek tavrını koy
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Canm gitme ailene sende evine çağır onlar gelsin 
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Kiz sen ne susuyon?Don de gelmezseniz eve donuce gelip,gorursunuz.He İzmir e gelip senin ceneni cekcem deseydin
0 oy
(790 puan) tarafından
Açık açık diyeceksin amacın ne bana bakmaya mi geldin huzur kaçırmaya mi diye. Bunlara sessiz kaldıkça tepene çıkiyolar benden söylemesi. bikac kez karşılık verirsen bidaha yapamaz. Eşine söyleyemiyorsan eşin yokken tersle cevap ver altta kalma yaptıklarına göz yumma hamilesin seni mutsuz etmeye hakkı yok
0 oy
tarafından
Aman sakın kaynananın yanında doğum yapma bence burnundan getirir şimdiden böyleyse gerekirse tek bakarım de ama gitme sakın pişman olursun fazlasıyla

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yorgunanne06 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 472 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678923 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 599 göst.
24 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,820 soru

23,597,581 cevap

305,842 kullanıcı

...