0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından
Arkadaslae sut alerjisi diyetinden dolayi inanilmaz zayifladim ve bu durum beni rahatsiz ediyor ideal kilomun cok altina dustum ne yapmam lazim bilmiyorum moralim cok bozuk

5 Cevaplar

0 oy
(13,313 puan) tarafından
Aşırı mı zayıfladın şerbetli tatlı ye süt yapar hem
(31 puan) tarafından
2 ay oldu dogum yapali 19 kilo verdim diyete girdigimden beri aslinda istahim yerinde cok guzel yiyorum  ama kalori yok eczanede kapsul falan var midir ki kalori iceren
(13,313 puan) tarafından
Var ama onlar da emzirirken olmaz
-Reklam-
0 oy
(673 puan) tarafından

Şu diyeti nasıl yapıyorsun bi yaziver hele bacım. :D

(31 puan) tarafından
Yazayim  kahvaltida domates salatalik 3 zeytin 2 yumurta haslamasi ara ogunde meyve ya da salata aksam yemeginde pilav sebzeli yemekler ya da tavuklu yemekler onun disinda bise yok kirmizi et yemek yok peynir yogurt sut urunu tuketmek yok sut urunleriylr yapilan tatlilar kekler yok tatli yerine siviyagli un kurabiyesi yiyorum
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Süt diyeti ne kız bizede yazıver kuzum 
(31 puan) tarafından
Yazayim  kahvaltida domates salatalik 3 zeytin 2 yumurta haslamasi ara ogunde meyve ya da salata aksam yemeginde pilav sebzeli yemekler ya da tavuklu yemekler onun disinda bise yok kirmizi et yemek yok peynir yogurt sut urunu tuketmek yok sut urunleriylr yapilan tatlilar kekler yok tatli yerine siviyagli un kurabiyesi yiyorum
(4,757 puan) tarafından
Teşekkürler tatlişkom
(31 puan) tarafından
Ha bide brokoli corbasi zayiflatiyor corbalarda da yogurtlu degilde dereotlu kabak corbasi brokoli corbasi un corbasi sehriye corbasi falan yapmalisin hem kalorileri yogurt corbalarna gore cok dusuk oluyor ara ogunde corbada icebilirsin :) faydasini gorursun insallah
(4,757 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(1,071 puan) tarafından

Su diyeti bana da yazarsan dua ederim sana litfin.:D İdeal kiloma inmek için neler vermezdim

(31 puan) tarafından
Yazayim  kahvaltida domates salatalik 3 zeytin 2 yumurta haslamasi ara ogunde meyve ya da salata aksam yemeginde pilav sebzeli yemekler ya da tavuklu yemekler onun disinda bise yok kirmizi et yemek yok peynir yogurt sut urunu tuketmek yok sut urunleriylr yapilan tatlilar kekler yok tatli yerine siviyagli un kurabiyesi yiyorum bu kadarcik :D
(1,071 puan) tarafından
Yaa sen varya harika bir detaysin. Çok basit bir diyet bunu uygulamayan da ne bilim :))) gitsin kendini balkondan atsın haha
(31 puan) tarafından
Ha bide brokoli corbasi zayiflatiyor corbalarda da yogurtlu degilde dereotlu kabak corbasi brokoli corbasi un corbasi sehriye corbasi falan yapmalisin hem kalorileri yogurt corbalarna gore cok dusuk oluyor ara ogunde corbada icebilirsin :) faydasini gorursun insallah
(1,071 puan) tarafından
Ayy canım benim çok çok teşekkür ederim canımsın ♥️
0 oy
(679 puan) tarafından
Ben aurekli ekmek yiyorum hic zayiflamadim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 145 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi24 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 304 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi24 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 250 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (525 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 409 göst.
17 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu

408,993 soru

12,292,687 cevap

38,249 kullanıcı

Kategoriler

...