0 oy
326 göst.
Aile kategorisinde (123 puan) tarafından
Esim berber isler zaten durgundu su 2 gun yoğun oldu o da zaten zaman kısıtlı 6 7 kişiyi alabildi bugun sigorta ödemesi  var onu verirse ona şükür diyorum onun dışında 6 kuruş para yok 17 gun içinde hem kredi taksiti hemde kira olacak çalışma da yok nasıl vericez diye düşünüyoruz yani zor bir dönemdeyiz herkes gibi.

Neysr kaynanam gole gittik dun yan komşuya farnasi siparisi vardi onu verdim kapıyı çaldım neyse kadın aldi parasını verdi dur dur şunu da kaynana ver gun parası valla herkes 200 verdi ama elim cok da ben 150 vrricem dedi tamam dedim halbuki kaynanam denen yalancı 2 günüm vardi onun da hepsi geldi kızın nisan bohcasini hazırladım dedi ama yalani dun çıktı ve o kadar yalan söyler ki 10 lafından 8 o kesin yalandır eşimde sordu ne günü diye yok yok bir emanet para dedi sessizce kapattı konuyu emekli maaşı kayinbabam çakışıyor bayram ikramiyesi günlere giriyor is isliyor ekmek satıyor hersryo para ediyor yastık altında ki altınina gücüm yetmez ama saklıyor demez ne zor zamanlar gecirdik 5 kurus desteği olmadi hep yok bizimde elimiz dar dolapta şuyumuz yok falan dedi durdu ama böyle derdi hep bi baktım 15 gram li yüzük almış ve bana sahte dedi sonradan duydum ben bunu dun yemeğe çağırdı ister istemez umdum çıkarıp çocuğuma harçlık verir mi diye ama ben kendine versem yok demeyecek 15 yaşında kaynim in doğum günüymüş meğerse ona çağırmış para bekliyor öyle doğum günü diye bastıra bastıra söylüyor eşim mecbur çıkardı verdi ama onlar benim doğum günümü hatırlamadi bile esim in oldu bizden pasta istediler biz götürdük deil hediye para dun ki gun parasıymıs bizden saklaması o kadar zoruma gitti ki elinden mi alıp gideceğiz ya sanki ya kendi altin biriktiriyor durumu benden kötü hala zor günümde yanımda olmayan bi insana ben nasi anne  derim nasil seveyim siz söyleyin her türlü yalani söyler esimi doldurur beni annemgile göndermek istemez çocuguma bisey alsam gönlü olmaz beni kınamayın kimse vermek zorunda deil ama insan umuyor iste anne baba zor günler için yok mu m

3 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Kaynanan=sinsi yani baska aciklamasi yok.Durumun olur evet vermen zorunda degil ama durumun yoksa insan yardim eder seni gectim oglu yani evlatlik degil sonucta.Annene gitmene ya da cocuga vir sey almana da karisamaz.Cok karismak istiyosa dogursun bi tane ona karissin.Sana tavsiyem de farkli network isiyle ugras.Farmasi tarzi seyler katalogla oldugu icin cok fazla gelirin olmuyor.Ben 4-5sene once avon la ugrastim ama havaya ugrasiyodum yani
(123 puan) tarafından
Annemgil hep yanımda neredeyse evime onlar bakıyor çoğu zaman dükkanlar kapanacak diye evvelki gün oraya gittim 2 kardeşim var getirmiş çantama para koymuşlar harçlıklarından çocuğa isteği bisey al diye küçük çocuklar düşünüyor ama koskoca kadın umursamıyor yok die de yalan söylüyor 2 bin kira gun parası iste alsin gözümde yok ama yalan söylemesi zoruma gitti isteriz birc diye korkuyor ramazan paketi almış onu bile söylemedi ben başkasından duydum verm3sin Allah muhtaç etmesin ama unutma ben bu yaptıklarını farmasi yapıyorum şimdilik kazanıyorum en azından kendi harçlığımı çıkıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah kimseyi muhanete muhtaç etmesin ömrümde görmediğim insanlar bana yardım ederken benim kaynanam kayinbabam anca laf sokma peşinde allah hepsine vicdan merhamet versin yaratın yok bari zarar da verme ama olur mu hiç yılan sokmadan dururmu
(123 puan) tarafından
aynen öyle gerçekten herkes üzülüyor ne yapacaksınız falan bisry lazim olursa söyle diye bu da hala benle sidik yarıstırıyor biriktirsin kendi güle güle kayinbabam kumar masasında kalkmıyor hani sakladığı gizlediği paranın hayri bereketi nerde
tarafından
Görmüyorlar zaten hayır falan kayinbabam da kredi çekip duruyor muş nereye gidiyorsa onca para bende anlamadım doğumuma bir ay kaldı belki daha bile az arayıpta ne haldesiniz bebeğin eksiği gedigi var mı kızım yardımcı olalım demiyor da hıh bu da mı sezaryen olacak hmmmm iyi artik napak diyo bana benim üçüncü dogumum artık normal doğum yapamıyorum işte hemde kimene benim nasıl dogurdugumdan çocuğun doğacak olmasıyla değil de neremden çıktığına taktı kafayı
(123 puan) tarafından
Ayni bizim ki de öyle sık sık kredi çeker tefeciye borclanır 20 30 milyar istedigi kadar saklasin aha çıkıyor işte onda bile yalan söylüyor ama kadın varya biraz borcunu kapatıyor onuda başkasından borc aldım diyor utanmadan halbuki ki biliyorum kendi parası borc aldım dediği kişiye sordum ben den almadi dedi devam etsin bu kadar yalana dolana bakalım nereye kadar. Boyle bos bos laf sokacagina nasılsa faydası da yokmuş cenesini çeksin sussunlar iste kendilerine ne herkes nasil doğrursa doğurur
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Boyoe seytsnlikt yapıyor ya bak onun parası nsdil her defasında p..i..CC oluyor takip et Allah bırakmaz 

Böyle insanların gözünü Toprak doyursun 
(123 puan) tarafından
Inslah Rabbım göstersin o günleri lütfen dua edin esimde görsün onların gerçek yüzünü esim varken benimle daha samimi candan konuşuyor esim yokken soğuk soğuk eşime de dediğim zaman annem yapmaz diyor inanmıyor onların bu yaptıklarına karşı kör gibi bildiğin dua edin nolur o da görsün onların ne mal olduğunu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 230 göst.
10 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 405 göst.
29 Aralık 2022 Aile kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 870 göst.
0 oy
4 cevap 746 göst.
19 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu