Esim berber isler zaten durgundu su 2 gun yoğun oldu o da zaten zaman kısıtlı 6 7 kişiyi alabildi bugun sigorta ödemesi var onu verirse ona şükür diyorum onun dışında 6 kuruş para yok 17 gun içinde hem kredi taksiti hemde kira olacak çalışma da yok nasıl vericez diye düşünüyoruz yani zor bir dönemdeyiz herkes gibi.
Neysr kaynanam gole gittik dun yan komşuya farnasi siparisi vardi onu verdim kapıyı çaldım neyse kadın aldi parasını verdi dur dur şunu da kaynana ver gun parası valla herkes 200 verdi ama elim cok da ben 150 vrricem dedi tamam dedim halbuki kaynanam denen yalancı 2 günüm vardi onun da hepsi geldi kızın nisan bohcasini hazırladım dedi ama yalani dun çıktı ve o kadar yalan söyler ki 10 lafından 8 o kesin yalandır eşimde sordu ne günü diye yok yok bir emanet para dedi sessizce kapattı konuyu emekli maaşı kayinbabam çakışıyor bayram ikramiyesi günlere giriyor is isliyor ekmek satıyor hersryo para ediyor yastık altında ki altınina gücüm yetmez ama saklıyor demez ne zor zamanlar gecirdik 5 kurus desteği olmadi hep yok bizimde elimiz dar dolapta şuyumuz yok falan dedi durdu ama böyle derdi hep bi baktım 15 gram li yüzük almış ve bana sahte dedi sonradan duydum ben bunu dun yemeğe çağırdı ister istemez umdum çıkarıp çocuğuma harçlık verir mi diye ama ben kendine versem yok demeyecek 15 yaşında kaynim in doğum günüymüş meğerse ona çağırmış para bekliyor öyle doğum günü diye bastıra bastıra söylüyor eşim mecbur çıkardı verdi ama onlar benim doğum günümü hatırlamadi bile esim in oldu bizden pasta istediler biz götürdük deil hediye para dun ki gun parasıymıs bizden saklaması o kadar zoruma gitti ki elinden mi alıp gideceğiz ya sanki ya kendi altin biriktiriyor durumu benden kötü hala zor günümde yanımda olmayan bi insana ben nasi anne derim nasil seveyim siz söyleyin her türlü yalani söyler esimi doldurur beni annemgile göndermek istemez çocuguma bisey alsam gönlü olmaz beni kınamayın kimse vermek zorunda deil ama insan umuyor iste anne baba zor günler için yok mu m