0 oy
485 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba 

Moralim çok bozuk. Bizim bebeğimiz olmuyor. 4 Senedir evliyiz. O zamandan beri olmuyor. Bende doktora gidelim dedim. Eşim tamam dedi. Ben randevu aldım eşime de kendi randevunu al dedim. Alacağım alacağım alacağım tam 1 senedir alacağım diyor virüsü bahane ediyor her yet kapalı diyor ama gitmiyor. Bende en sonunda patladım istemiyorsan söyle açık açık diye yeter bu güzel olayı bile mahvettin bebeğine de sana da deyip bağırdı. Çok kalbim acıdı öyle deyince. Bana herseyi deseydi ama keşke belki de hiç doğmayacak bebeğime böyle demeseydi. Çok üzüldüm evden gitmek istedim ama kapıları kilitledi. Ne yapabilirim ? 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Büyük ihtimalle sorunun kendinde olduğunu düşünüyor ve bunu kendine yediremiyor buyuzden de gitmek istemiyor sen ısrar edince oda o anlık sinirle o lafı kullanmış erkekler erkekliklerine laf gelsin istemiyor ya aklınca o duyguyla seni bastırmak istemiş
(9 puan) tarafından
Eee ne yapacağım ?
tarafından
Yani eşin ile konuşmaya çalış bunun sağlık olduğunu sorun onda  olsa bile bırakmayacağını şöyle herzman yanında olacağını hisetir ki tedavi olmaya yonelsin
(9 puan) tarafından
Tüp bebek yapalım diyorum

Olur diyor

Ay sonu randevu alıp görüşmeye gidelim

Olur

Herseye olur diyor ama gelmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sakin ol canım eşinde strese girdiğinden öyle demiştir
(9 puan) tarafından
Umrumda değil artık
0 oy
tarafından
Sakin ol kız belki eşin sıkıntının kendisinde olduğunu düşündüğü için korkuyordur seni kaybetmek istemiyordur 
(9 puan) tarafından
Artık yaktım gemileri
Daha tatlı tatlı diyecek bir şeyim kalmadı
tarafından
Kız nolacak sonra pişman olmazsın inşAllah kuzum
(9 puan) tarafından
Dile getirdim ben geri adım atmayacağını
tarafından
Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah bi ablam vardı eşiyle boşanmak için mahkemeye gitti 4 haftalık hamile olduğunu öğrendi
(9 puan) tarafından
Valla öyle bir şey olsa asla bebeğimi göremez bu saatten sonra
0 oy
(940 puan) tarafından
Eşinde emin ol üzülüyordur o da strestedir belki başka sebebleri vardır 

Tabiki yanlış konuşmuş ama içinden geldiği için değildir 
(940 puan) tarafından
Nerde şimdi sen nerdesin
Gelip özür dilesin sende affet oturun allaha duanızı edin zor bir süreç ama sana onerim stres yapma salin salinca oluyor
Bol bol badem ye kuruyemiş ye ama özellikle badem hamile kalacaksın inanıyorum ben folik asit hapı kullan bide ben hamile kalmaya çalışıyorsum 1 yıl  olmadi 3 ay öncesinde başladım folik asit çok önemli
(940 puan) tarafından
Iliskiden sonra bacaklarını yukarı kaldır hatta esin tutsun kendi kaldırsın yukarı onu denediniz mı bilmiyorum hemen banyo yapma yarim saat sonra yap
(940 puan) tarafından
Bide erkekler bir odaya koyup mastürbasyon yaparak bir kaba koyduriyirlar belki istemiyordur yapmak onunda psikolojisi inam senin kadar kötüdür
(9 puan) tarafından
İyi de güzelim yapmayacak nereye kadar

4 sene dile kolay

Yani bi sorun mutlaka vardır

Hiç mi günü denk gelmedi

Dr a gidelim olmayacaksa da olmayacağını biliriz en azımdan

Keşke olsa ama
(9 puan) tarafından
Bu arada başka odada kalıyor

Konuşmak istemiyormuş

Sakinleşince konuşacakmış
0 oy
(13,474 puan) tarafından
Madem 1 sene seni oyaladı sen randevu alsaydın o zaman belki giderdi üzülme al karşına sakince konuş canım Allah'ım tez zamanda kucağını doldursun
(9 puan) tarafından
Canım o kadar dedim ki

1 seneden beri normal zamanda mıyız diyor bana

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 624 göst.
29 Nisan 2021 Aile kategorisinde Bilmem (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 811 göst.
9 Nisan 2022 Aile kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 707 göst.