0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (914 puan) tarafından
Sabaha karşı hayrolsun bir rüya gördüm uzun zamandır bu kadar etkileyen rüya görmemiştim. Yolda kucağımda bebeğimle yürürken birden düşer gibi oluyorum bir bakıyorum kucağında bebek yok. Etrafındakilere soruyorum meğer kucagimda bebek hiç yokmuş ben hayali bir bebeği taşıyormusum. Eve geliyorum koşa koşa evde çocuklarim yok her yeri arıyorum yok. Eşim gülüyor çocuklar nerede diyorum gülüyor. Bardak falan fırlatıyorum ona sinirden dışarı çıkıyorum ikisine de sesleniyorum arıyorum yoklar. Sonra bebeğimin ağlamasına uyandım çok şükür rüyadan. Ama o kadar etkilendim ki . Yavrularim yoktu onlarsiz yaşayamam nefes alamam rüyada bunu hissttim. Nasıl ağladım uyanınca bebeğime sarıldım büyük oğlumu gittim öptüm. Allah'ım hiç bir anneyi yavrusuz hiç bir yavruyu da annesiz bırakmasın. Uzun oldu ama içimi dökmem lazımdı :(

4 Cevaplar

0 oy
(3,528 puan) tarafından
Kıyamam ben okurken gözlerim doldu Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah hayır olsun inşallah canım 
(914 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay valla çok zor abla seni senin kadar anlayamam belki ama ben de ilk çocuğumu taşıyorum şuan 4 günüm kaldı ona bisey olursa allah korusun dayanamam . Sen onlara alışmışsın bi de . Allah evlatlarını senden seni de onlardan ayırmasın inşallah 
(914 puan) tarafından
Amin inşallah kimseyi ayırmasın yavrusundan . Hayırlı doğumun olsun inşallah
0 oy
tarafından
Rüyası bile kötü etkilenmekte haklısın canım. Rabbim kimsenin başına vermesin.
(914 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Kaybetmek bulmak derler tersi çıkarmış ya rüyaların aceba hamile misin ? Benim aklıma o geldi de okur okumaz 
(914 puan) tarafından
Ay yok kız bebeğim 2 aylık daha kocayı görebildiğim yok :) Allah isteyene versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 697 göst.
6 Ocak 2021 Aile kategorisinde Eyupsema (1,709 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 463 göst.
21 Kasım 2020 Aile kategorisinde Sirius76 (1,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 683 göst.
2 Kasım 2020 Aile kategorisinde İlk göz ağrım (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 665 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

404,857 soru

12,128,263 cevap

36,491 kullanıcı

...