0 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
evim kucuk banyoyu fazla esya odasi yapayim diyorum ama misafir falan varken 2 banyo  iyi oluyor sizce gereklimi

24 Cevaplar

0 oy
(4,083 puan) tarafından
Gerekli canım , biz misafir olmasa bile kullanıyoruz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla benim var kiler yaptım canım ben
0 oy
(898 puan) tarafından
Kesinlikle gerekli.. Misafir varken gece duş alman gerekiyor gir banyona kimsenin haberi olmaz rahat rahat oh mis
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Evimde olsaydi iyi olurdu :)
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Fazla tatili misafirin olmuyorsa bence gerekli değil bende ebeveyn banyosunu bozdum oraya çamaşır ve kurutma makinasını koydum birde çarşaf nevresim için dolap yaptırdım benim için daha kullanışlı oldu.
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ben normali kullanmıyorum içine biseyler kodum öle duruyo ebeveyn hep kullanıyorum, çocuklarıda orda yıkıyorum
0 oy
(13,784 puan) tarafından
Eğer birlik oturmuyosan bence çokda gerekli bisey degil
0 oy
tarafından
Benim misafirim pek yok. Varken de norml banyoyu kullanırım ne olcak. Banyomu yapıp cikiyorum kimse fark etmiyor bile. Ebeveyni de yatak yorgan minder halı doldurdum ortalık tertemiz oldu
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Bence gerekli hele cocuklar buyuyunce daha gerekli
0 oy
tarafından
Bize şimdi gerek olmuyor ama çocuklar büyünce gerekli bence.
0 oy
tarafından
Kaynanamlarla duruyoruz odamizda banyomuz var ve balkon var o yuzden oda dar ve kucuk. Kaynanamlarin oda bizimkine nazaran genis buyuk bazen dusunuyorum oraya biz gecsek genis diye ama ebeveyn banyosuz olmuyo asla. Gerekli her zaman
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Bence gercekten gerekli, aileler misafir filan gelince, ozellikle yatiya...kendi odanda rahatca banyona gir, tuvalete gir...hem.misafir banyon temiz kaliyor, biz bi bebegi yıkamaya kullanıyoruz 
0 oy
tarafından
Ben istiyorum çünkü çocuklarım büyük uyumuyor keratalar geceleri bize çok lazım ama evde yok
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bizde yok hiçte ihtiyaç duymadım 
0 oy
tarafından
Bence kesinlikle gerekli
0 oy
(2,718 puan) tarafından
İlla misafr gelince degil canm cocuklar oldugi icinde gerekli bnce mahramiyet olmali  keske benimde olsa 
0 oy
tarafından
Gerekli canm .diğer banyom batmıyor en azından 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Benim için çok gerekli. Eşinin bütün ailesi şehir dışı da yaşıyor o yüzden geldiklerinde uzun süre yatılı geliyorlar bu durumda banyoyu gece kullanmak zorunda kalınca ebeveyn banyosunu kullanıyoruz 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Benim ebevyn banyom kapalı yani bir dis fırçalamak için kullanıyoruz klozeti de açıkta ama hiç banyo yapmak için uygun değil çünkü küveti evdeki eşyalarla doldurdum kirli sepeti oğlumun bisikleti kovalar merdiven herşeyim orda 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Gerekli kesinlikle

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 202 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
1 cevap 220 göst.

Kategoriler

1,492,405 soru