0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Bu saate buraya gidilmez bu yapilmaz diyice onu yapmaz tripli tripli konusmaz bu boyle olmaz deyince kuser kisaca hic birsekilde iletisime gecmez uzuldu diye gel yap derim duymaz inatlasir biktim valla biktim cocuk gibi kusmesinden cok yoruyor artık 

11 Cevaplar

+1 oy
(4,234 puan) tarafından
Babam 50 yaşında hala aynı :) annem bıkmış artık bırakmış umursamıyo oda kendi kendine unutup gidiyo en iyisi çok takmamak gelip barıştığında konuşmaya başladığında da hiç bişey olmamış gibi davranmk :D
(1,515 puan) tarafından
Haha desene yas kac olursa olsun huylu huyundan vazgeçmiyor iste annenin ellerinden operim en guzelini yapiyo :)
(4,234 puan) tarafından
Valla aynen öyle bacım :) kadın bıkmış artık gençliğinde hep gönlünü alırmış gidermiş yanına falan ama artık hiç takmıyo babam da kendi kendine unutuyor hem çok tatlılar hem çok komik :D
(1,515 puan) tarafından
Allah muhabbetlerini arttirsin canim en guzeli de o zaten kendi kendine ne yaptiklarini unutup hicbisi olmamis gibi davranmak :)
(4,234 puan) tarafından
Aynen öyle kuzumm :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim.koocam da küser cocujkk gbi
(687 puan) tarafından
Napiyorsun napmam lazim basa cikamiyorum
tarafından
Kendi haline birakiyorum sonra eskiye dönüyor vallla artık cekkilmiyor o tarz. Yapması
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Doktor dedi ki kendi haline bırakın bırak bakalim 
0 oy
tarafından

13 yıl olacak huyu aynı Aksine alıngan olduğunu biliyorum eşimin ama hiç umrumda olmaz diyeceklerimi yine derim küsersede küssün hatta diyorum eşime tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış senin küsmen kimin umurunda acep git kendini patakla diyorum gözlerini belertiyo bana ahahaaa :) 

0 oy
(1,515 puan) tarafından
Valla benimkide cogunluk ota b*ka alinir ben artik saliverdim neye alinmak istiyosa alinsin donsun g*tunu yatsin , ben kostukca kendim harap oluyomusum o trip dedikce bende tınn diyom oh be dunya varmis 
(687 puan) tarafından
Ama ben artik dayanamıyorum her halini cekiyorum bende insanim 7 24 trip cekmekten yoruldum
(1,515 puan) tarafından
Vallahi ben dayanamadigim dan biraktim artik sende birak biraz kendin niye paraliyon o guzelim canini sıkıyon ki ayni evin icinde nereye kadar kusecek az o gelsin o unutsun huyunu , bu trip degil biz ustlerine dustukce huy olmus artik
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Benimki de öyle yaa ergen gibi biseyse kızsa hemen tripli konuşur yaşı olgun ama kafa yaşı çocuk valla
0 oy
tarafından
Yorumlarin hepsini okudum acaba benim eşimde mi sorun var dedim:):) bizde de tam tersi o benim triplerimden bıkmış 
(687 puan) tarafından
Kusura bakma ama hic cekilesi bir durum degil
0 oy
(1,936 puan) tarafından
Ay benımkı de öyle ben gıdığ konuşmasam asla konulmaz yanı kaynanama çekmiş huyu bişey demıyorum annnesinden ne gördüyse onu yapıyor o da 
0 oy
(86 puan) tarafından
Benimkide aynen öyle çocuk gibi sürekli küser başka odaya geçer yatağını ayırır saçma saçma konuşur bktmmmmmmmm
0 oy
(2,528 puan) tarafından
hiiiç öyle değildir ben zaten küsen erkeği sevmem o da hiç küsmez trip falan atmaz  öyle şeyler yapmaz yani :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 228 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 722 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esha (570 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 404 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,958 soru

24,394,020 cevap

349,546 kullanıcı

...