0 oy
807 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 5 gündür adetttim dün bitti abdest almak için eve gidelim dedim eisme yarın alırsın bugün biraz işim var dedi bugün gidelim hadi eve dedim kaynimda ne işin var sahuru yapın gidin dedi kaynvalidem de kalıyorum eltimgil de burda kalıyor ben eve geri gelemiyorum eltimin ev yan bina benimki 2 sokak arkada uzak diye göndermiyor kaynvalidem neyse hadi gidelim dedim bak kız uyumadan orda uyurutum dedim kaynima da dedim abi bize müsaade diye ne işin var dur durduğun yerde abi biraz evde isim var diyorum anlamıyor eşimde bana bağırdı git içeriye diye bende ikisine de trip attım ya işim mi var gcum mu var 1 haftadır evimi otel gibi kullanıyorum sahuru yapip çıkıyoruz sabah 5 de eve geliyoruz kızım 6 buçukta uyanıyor 1 buçuk saatlik uykuyla duruyorum gün içinde haksız mıyım sizce

24 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Trip mi hiç gerek yok al anahtarı kızını çık git kimsenin kararı ile hareket etmek zorunda değilsin otur diyince otur kalk diyince kalk eşinde hadsz ailesinin yanında geçerli olur öylelern erkekliği
tarafından
Ya niye bağırıyor onu anlmadamm ya abdest alayım orucumu tutayım yaa
-Reklam-
+1 oy
(4,144 puan) tarafından
Bu ne biliyo musun edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar. Kaynına mı kaldı karar vermek ne gaz veriyo gitmek istiyosan gidersin bu baskı niye sinir oluyorum yaa boğasım geliyo darlanıyorumm böyle ısrarcı insanlara gıcık oluyorum
tarafından
Trip ariyroum hayridr diyor başım ağrıyor dedim artik
(4,144 puan) tarafından
Hiç öyle söyleme kaynına diyemiyosan eşine de tutsak mıyım ben evime gitmek istiyorum abdest almak istiyorum bu şekilde kalmam günah de
0 oy
(765 puan) tarafından
Haklısın tabiki
tarafından
Kız kafayı yedim dayanamadım karnım ağrıyor başım ağrıyor deidm
(765 puan) tarafından
Ben olsam bağırır utandirirdim abdest alcam oruç tutcam diye bu ne ya
tarafından
Valla cenaze evi olunca bagirmaiyroum
tarafından
Keşke bağırsaydın  Vallh herkes hatini  bilirdi  bence  utanirlardida  saten suç eşinde
0 oy
(479 puan) tarafından
Ne saçma yaaa bence sen falza öyle alıştırma tepkini de koy ortaya ne kadar anlayışsız bir kaynana 
tarafından
Kaynanam değil kaynim eşimin abisi
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Hayır demek ki işin var ayrıca kaynına ne ki . Benim kayannam da en başta evliyken kapıları kilitler anahatarj saklardı kı eve gitmeyelim diye onlar oyle yaptıkça insanın gidesi de gelmiyor yanlarına bende mesafe koydum valla sonuçta evlerimiz ayrı demi çok saçma 
tarafından
Yatmadan yatmaya gekiyriuz sahur iftar oradaydı 2 haftadir
(1,939 puan) tarafından
Eşinin hatası kendi eviniz var ne gerek oraya gıdıuor
0 oy
tarafından
Ayy tovbe yarabbim .herkes evinde yatıp kalksın bide uzakmisiniz sanki . yarabbim sabır haklısın canm 
tarafından
Ya sabır demekten başka çare yok
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Hadi onlar durumu bilmiyor diye gectim diyelim suc esinde bence neden bu kadar kaldiriyoki sizi eviniz ayri barkiniz ayri 
tarafından
Ajha hh anlasa eve geldik özür dilerim diyor milletin içinde dile bide dedim bağırması kalp kırması kolay
(1,519 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun kuzum
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Kaynin niye o kadar ısrarci belki özel bir işiniz var hiç halden anlayan kişiler değillermis insan biraz anlayışlı olur eski kafalı cahil insanlar işte ne beklersin ki ben olsam fazla ısrar üzerine derdim duş alacağım sonra bidaha bana ne işin var diye sormazdi bozar atardım valla erkekse erkekliğini bilecek eşin neden sana bağırıyor ay ne değişikler ya 
tarafından
Kız erkek ya bağırır eve gelince de özür dilerim diyor milletin içinde dile bide dedim bağırması kalp kırması kolay
(2,174 puan) tarafından
Milletin içinde adamlık mi yapıyor aklı sıra
Asıl onların yanında seni hoş tutması gerekir yani adamlıklarini hanımlarina değer vererek gösterseler keşke
0 oy
tarafından
Ay boyle insanin yuzune karsi dicen dus almam gerekiyo diye bak bakalim bi daha karisiyo mu. Onu gectim esininde kabadayilik yapip evde ozur dilemesi ayri bisey, benim tavsiyem yuz verme canim gelinsin diye her gun orda olacaksin kurali yok, evin var barkin var.
0 oy
(250 puan) tarafından
O kaynına sinir oldum sınırını çiz tepene çıkarmışsın evinde kal ne diye alıştırdın
0 oy
(13,513 puan) tarafından
Kayınvaldene söylesene canım o anlar ve hala abdest almadan dolaşman günah
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Eve gitmek için kaynanan ve kaynından neden izin alıyosun eşin hangi hakla sana bağırıyo yolup atarım öyle aileyi
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Vallahi bana öyle yapacaklar söylerim banyo yapacam özelimizi de mi söyleyelim sana diye bagiriveririm 
0 oy
(874 puan) tarafından
Açık açık diyecenki aybasi oldum hayız vaktim doldu yarına niyetlenmem için boy abdesti almaya eve gidebilir miyim kalacaklar g.t gibi tabi bunu edepli bir kadın yapamaz ama olsa dumur olurlardi
0 oy
tarafından
Len mal mi bunlar sen aptest almadan nasıl oruç tutacan  da eşinde kit mis bak ne diye kaynin  karisiyor  ki değişik  Vallh 
0 oy
(3,744 puan) tarafından
O anda ben çıkar giderdim esimede abinin yanında ben adetliyim bittim banyo yapacam mi deseydim istediğin kadar Trip at hatta konuşma asıl ben sana bu tavrından dolayı konuşmuyorum deseydin 
0 oy
(20,309 puan) tarafından
Sebebi neydiki
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Iyi sabir var sende bacim.ben olsam ikisininde agzinin payini vermis sonrada kızımı alip çıkıp gitmiştim valla
0 oy
tarafından
Kaynına ne ya o ne herşeye atlıyor kimseye sormak zorunda değilsin abdestsiz gezilir mi hiç 
0 oy
tarafından
Ya varya gerçekten hemen hemen aynı durumdayız bende iki arka sokaktayim eltim yok ama her gün kaynanamdayiz kaynanam sürekli işini görmem için bırakmıyor kaynım da keyfinden hadi gidelim diyince oturun oturduğunuz yerde diyo kocam iyi idare ediyor neyseki kaynımdan çok kaynanam darlıyo ve henüz yeni evliyim yeniii ve yeni hamileyim üstelik kendi evimin işini yapamıyorum bu sefer kocama bulaşıyorum sürekli şunu yap bunu yap diye oda elinden geleni yapıyor ama annesine hayır diyemiyor çok nadir hayır diyor gerçekten insanı bunaltiyor sonunda dedim kaynanama yakında evi buraya taşıcam 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 542 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 457 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 425 göst.