Hayırlı sabahlar kızlar. Dün sabah saatlerinde babaannemi kaybettik. Uzun zamandır hastane ev arasında gidip geliyordu çok hastaydı. Kurtulmaya kurtuldu ama yol hic bitmedi ağlamaktan helak oldum. Mezarlığa girince babama dedeme nasıl sarıldığımı bilemedim. Rabbim çektiği onca sıkıntının hatırına cennetine alsın inşallah. Son zamanlar ziyarete geldiğim de beni tanımazdı. Babaanne ben geldim Kübra derdim vay kurban olurum hoş geldin derdi. Hepimizi unutmaya başlamıştı. Benden gizlemisler hamileyim diye ama en son yoğun bakımda yatiyormus. Onca çocuğun içinde öz üvey birçok çocuğu var hastane köşesinde tek başına öldü. Benim ailem baktılar babam her seferinde getirdi götürdü kardeşleri destek olmak yerine babama yapmadıklarını bırakmadılar. Götür evine evinde ölsün dediler. Kadın daha sağ iken mal davasına düştüler. Dün ne mi oldu? Mezarda herkesten çok onlar ağladı :) Canım babaannem pamuğum belki hiç söyleyemedim ama seni çok seviyorum ♥️ yattığın yer cennet bahçeleri olsun inşallah canım benim. Rabbim seni cennetine alsın. Şimdilik kavuşana kadar hoşçakal ♥️
Canlarım babaannem için 3 kulhu 1 Elham okur musunuz?