+1 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayırlı sabahlar kızlar. Dün sabah saatlerinde babaannemi kaybettik. Uzun zamandır hastane ev arasında gidip geliyordu çok hastaydı. Kurtulmaya kurtuldu ama yol hic bitmedi ağlamaktan helak oldum. Mezarlığa girince babama dedeme nasıl sarıldığımı bilemedim. Rabbim çektiği onca sıkıntının hatırına cennetine alsın inşallah. Son zamanlar ziyarete geldiğim de beni tanımazdı. Babaanne ben geldim Kübra derdim vay kurban olurum hoş geldin derdi. Hepimizi unutmaya başlamıştı. Benden gizlemisler hamileyim diye ama en son yoğun bakımda yatiyormus. Onca çocuğun içinde öz üvey birçok çocuğu var hastane köşesinde tek başına öldü. Benim ailem baktılar babam her seferinde getirdi götürdü kardeşleri destek olmak yerine babama yapmadıklarını bırakmadılar. Götür evine evinde ölsün dediler. Kadın daha sağ iken mal davasına düştüler. Dün ne mi oldu? Mezarda herkesten çok onlar ağladı :) Canım babaannem pamuğum belki hiç söyleyemedim ama seni çok seviyorum ♥️ yattığın yer cennet bahçeleri olsun inşallah canım benim. Rabbim seni cennetine alsın. Şimdilik kavuşana kadar hoşçakal ♥️

Canlarım babaannem için 3 kulhu 1 Elham okur musunuz? 

11 Cevaplar

0 oy
(44,928 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Okudum Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun 
tarafından
Allah razı olsun canım ♥️
-Reklam-
0 oy
(237 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
tarafından
Sağ ol canım Allah razı olsun ♥️
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Okudum canım  rabbim mekanı cennet eylesin efendimize komşu eylesin inşallah 
tarafından
Amin canım inşallah ♥️ Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin sevilenler çabuk gidiyor darısı benim babaannemin başına kotulerde utanmasa 200 yaşına kadar yaşayacaklar
tarafından
Sağ ol canım Allah razı olsun ♥️
0 oy
(477 puan) tarafından
Okudum canm Rabbim peygamberimize komşu etsin Başınız saolsun babanne deyince icim yanar hep bende babaannemi kaybettim o benim canim di babamla kavga ederdik babama kızmaya gelirdi cok severdi bizi bizde onu Rabbim cennetiyle mufakatlandirsin cektiklarini
tarafından
Canım Allah razı olsun ♥️ zor oluyor bayram da elini öpmeye gelecekken apar topar toprağına bakmaya geldim
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun 
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun 
0 oy
(14,080 puan) tarafından
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun  kuzum 
0 oy
(2,318 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah  başınız sağolsun
0 oy
tarafından
Okudum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
0 oy
tarafından
Mekanı cennet olsun inşallah canım 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 983 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,328 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemr (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 564 göst.
14 Haziran 2021 Aile kategorisinde GSmsl (828 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
20 Kasım 2024 Aile kategorisinde elfkrt (27 puan) tarafından soruldu

404,668 soru

12,122,448 cevap

36,476 kullanıcı

...