0 oy
737 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Surekli telefon elinde dizi izliyo izliyemedigi dizilerin bolumlerini ve bitcoine bakiyo sürekli önceden cok soyleniyodum bu 2 gündür soylenmiyorum artık bıraktım ama canm çok sıkılıyo bu haline üstüne gitmesem belki bırakır diye düşünüyorum akıl verin ya

21 Cevaplar

+1 oy
(3,107 puan) tarafından
Kız benimkide hep o tür video izler face'de izlemekle kalmaz birde yorumları okur o kadar boş ve işsiz
tarafından
Benimki sosyal medya kullanmaz cnm youtube ve bitcoin arasında mekik dokuyo
(670 puan) tarafından
Hahahaha ne güldüm:))
(2,281 puan) tarafından
Ahhahqh ay cok guldum :D
(3,107 puan) tarafından
Valla başta çok takardim ne buluyorsun bu videolarda elinden düşmez telefonu baktım bu sonda adam videolarla yetinmeyip yorumlara dalmış atlama hayret ettim önünü bıraktım
tarafından
Artik karışmıyor musun cnm
(3,107 puan) tarafından
Yok valla önce çok yakardım ama baktım kimin umrunda ben kizdgmla kalıyorum adam ben söyledikçe batıyo gbi kendime ediyordum kendimi sartlayip görmemezlikten geliyordum sonra alıştım karışmıyorum en azından eskisi gbi kizdgmla kalmiyorm
tarafından
Aynen cnm valla bende bu yüzden bıraktım yani artık karismiyorum
-Reklam-
0 oy
(476 puan) tarafından
Bnm koca da bu aralar öyle söz izliyo telefondan 
tarafından
Benimde surekli dizi falan izliyo
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Başlığı görünce dedim hqngimiz kocası normalki:D canım soyle bence susarsan senin rahatsız olduğunu bu durumdan nasıl anliycak 
tarafından
Ama cok soylendim cnm suratta astım ama aynı yani  napabilirim ki baska
(3,102 puan) tarafından
Sende aynı şeyi yap canım belki o zaman sana bakarda anlar biraz yani ben kocamın bazı seylerinden rahatsız olduğum zaman uygulamalı olarak aynı şeyi gösteririm sonra sinir olur sen yaparken nasıldı derim bidaha yapmaz aynı seyi
tarafından
Cnm ben nkdr yapsam da onun kadar yapamam çünkü oglum var ilgilenmem gereken
0 oy
tarafından
Bizimki Pubg oynar sabaha kadar aetik karışmıyorum valla üstlerine düşünce biryerleri kalkiyor
tarafından
Pubhye asla izin vermem benim ki oyun oynamaz sadece youtube ve bitcoin cnm
tarafından
Pubg zaten hep evli dolu inan nelere şahit oldum orda karı koca kavgasını bile dinledik :D
tarafından
Aynen o yüzden izin vermem yani
tarafından
Bende vermiyordum ama dinlemiyor ne yapiyim ne hali varsa görsün
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Bitcoin  mii. Kiz o basindakiler kacmadi mii. 

Bnmkii telle pek oynamaz borsaya bakaar borsa calisir.

Ama bana kizar tel elimde olursaa. 
(14,742 puan) tarafından
Borsa da hani şirkete giriyor eşin
Bizde girdik borsaya 1.5 aydır
tarafından
Farklı bi site cnm
(4,152 puan) tarafından
Aynn canm bizimde bir yildir var bakalm ne olacak
(4,152 puan) tarafından
Anladim kuzum
0 oy
tarafından

Benimki de oyun oynuyor. Ben takılmıyorum. Çünkü. 2 mizde aynı oyunu oynuyoruz. Kendimize sınır koyuyoruz 1 saat telefon 1 saat kendimize sonra yine oyun sonra yatış. 

tarafından
Cnm defalarca konustum inan dilimde tüy kalmadı bak diyorum telefon la uğraşma demiyorum ama azıcık bizimslede ilgilen tm diyo ama yine aynı yani alışkanlık olmus adama naparsam yapim vazgecmio kizarsam bırakır ama oda 1 saat falan sonra yine aynı
tarafından
İşin çok zor cnm inşallah toparlar sın
tarafından
İnsallah cnm
tarafından
Hangi oyun gı
tarafından
Bizimki çocuk oyunu cnm hayday. Çiftlik oyunu. Bol bol ekin ekip  ha.yvan besliyoruz
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Hâlâ ne bitkoini  kiz
tarafından
Bitcoinin farklı isimleri varmis cnm bende anlamiyorum
0 oy
tarafından
Bitcoini takip etmeyi birakmaz benimkide cok bakiyor 
tarafından
Ya baksın cnm ben bakmasn demiyorum ama herseyin zamanı var bizede zaman ayırsn
tarafından
Cok haklisin iste bagimlilik gibi birsey
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Benimki hep yutup kanalıyla uğraşıyor bende bıktım 
(5,744 puan) tarafından
Başa gelen çekilir işte
tarafından
Öyle ama ömür insandan gidiyo cnm gecmise dönüp baktığımda adam gibi bisey yasamadik ki zaten oandemi var hep evdeyiz
(5,744 puan) tarafından
Kuzum ben alıştım ve artık inşallah iş açılırsa gidip çalışır diyorum
tarafından
Benimkin işi açık cnm gidiyo
(5,744 puan) tarafından
Ahh benimki evde yaa
0 oy
(378 puan) tarafından
Canim benim esimde tavla ve okey oynar telefondan ama sigara icmeye gittiginde yada cani cok skkn olursa kafa dagitmak icin oynar. Fazla iynadigi zaman bende kizarim soylenirim. Dizi iziliycekse ortak bi film acip onu beraber izleseniz
tarafından
Ya simdi benim esim gece calisiyo o yuzdn sevdiği izledigi diziler var ee haliyle izliyemiyo ama evde oldu mu izlemeye başlıyor bende sıkılıyorum
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Benim kocanın aynısı saldım ben kendi haline . Kızlarım ile takılıyorum. 
tarafından
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama yinede istemiyorum bizimle ilgilensin istiyorum
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Telefon izliyo uyuyo sabah uyuyo akşam boz yattın sonra sabah tv izler sonra ben uyumam çocuklara bak sanki cocuk bakmış sinirim tepemde 
tarafından
Ayni benim kadar camda böyle cnm
0 oy
tarafından
Canm evdeler sıkılıyorlar. Evde kalmaya alışık değiller çünkü . Benim eşim de ya bitcoin ya pubg . Elinden telefonu düşürmez . Kendimi kötü hissediyor muyum evet. Benle ilgilensin istiyorum ama sıkılıyorlar . Ben de çok karışmıyorum artık 
tarafından
Cnm benim evlendigimden beri böyle yani pandemi dönemi olusan bisey degil
tarafından
O zaman sıkıntı var . Valla o zaman gidip gelip surat  yap sıkılsın. Sen kendi haline bırakırsan zevkle oyununa dizisine devam eder . Ama sen surat yap biraz sıkılsın
tarafından
Ama artık bende patliyorum yani surat asmaktan yoruldum anlasın niye bekliyorum ama nerde
0 oy
tarafından
Kızdığım da hemen bırakır bizle ilgilenir yoksa biliyor alırım o telefonunu duvara fırlatırım
tarafından
Bende kızdığım da bırakır ilgilenir ama sonra yine aynı ben kızdım diye ilgilensin istemiyorum gercekten istedigi icin ilgilensin istiyorum
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Söylenmeye devam et bence sessiz kalırsan en son bir yerde patlar bu sefer der bişey demedin demedin şimdi ne oldu diye ah ah benimki de işten gelir telefon elinde yatana kadar beş dk bişey konuşmaz konussam cevap vermez
tarafından
Cnm 3 yıldır soyleniyorum kızıyorum bazen bazen trip atıyom o an için birakiyo 10 dk sonra yine aynı cnm hani bende diyorum ki soylenmesem acaba anlar mı artık onu takmadigimi anlarsa belki kendini düzene sokar
(2,126 puan) tarafından
Kız yok emin ol anlamaz aksine daha rahat olurlar kendimden biliyorum çocuk aldırmıyor bile
tarafından
Ne diyim artık bilmiyorum valla
0 oy
tarafından
Biizmki telefona aşık resmen;))
tarafından
Benimki de öyle inan cnm
0 oy
tarafından
Bnm kı istegram da yada sahibinden araba modellerini bakıyo bnde yoruldum söylemekten 
tarafından
Benimki sosyal medya kullanmaz cnm artık insanın dilinde tüy kalmiyo ya
0 oy
(673 puan) tarafından
Bi an bu postu ben mi açtım acaba diye düşündüm
tarafından
Nkdr çok aynı dertten muzdarip kadınlar var burda cnm
0 oy
(69 puan) tarafından
Aynısı elinde telefon ya oyun oynar ya iddia  de ekli çogu aynıymiş söylesende degişmiyokı bildiklerini okuyorlar 
tarafından
Aynen cnm valla
0 oy
tarafından
Benim ki tik tok izliyor  tabi  beraber izliyorz .arada tek izler kuserim  hemen birakr  
tarafından
Benim ki sosyal medya kulkanmaz sadce youtubeden dizi izler ve bitcoine bakar
tarafından
E bisey  olmaz
tarafından
Cnm eşim gece calisiyo dogru dürüst gördüğümüz yok zaten ben hic izlemesin demiyorum ama ne bilim 1 saat benle oglumuzla ilgilensin sonra tekrar izlesin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,299 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Nesegül (2,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,240 göst.
0 oy
24 cevap 987 göst.
6 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 707 göst.

411,447 soru