0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu geciriyor halbuki hic ıslak mendil kullanmam hep yıkarım hastaneye götürdük 13 tane iğne yazdılar hastanede 2 iğne 1 serum verdiler ateşi bir türlü düşmüyordu şuan daha iyi ama bu seferde ishal başladı eridi resmenn cocuğum ishal olması normal mi cok korkuyorum ya lütfen bizede dua edin burada dua isteyen herkese dua ettim ediyorum sizde kızıma dua edin hic bir şey yemiyor bende hamileyim cok üzülüyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(5,329 puan) tarafından
Patates ver haşlanmış  kuzum rabbim şifasını eksik etmesin 
(1,264 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Üzülme kuzum enfeksiyon  geçer ne hasdaliklar  var sukret  dua et allahım saglik  versin  hic canini  sıkma daha kotulerini  düşün  güzel anne
(1,264 puan) tarafından
Valla düşünüyorum Allah bütün yavrularımızı korusun hasta olanlara acil şifa versin inan şükrediyorum ama hamilelikten galiba cok üzülüyorum
(1,468 puan) tarafından
Evet ondan olabilir canim benim  kizimda  hemanjiom  var basında  geçici  bişey bebegime  hicbi  zarari  da yok ama  annelik  çok üzülüyorum  ama  seninki uzuldunu  anlar o yuzden  uzulme hep olumlu  dusun:).
(1,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım allah gönlüne göre versin inşallah bebişine sağlık sıhhat versin
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin 
(1,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah
0 oy
(879 puan) tarafından
Canım bak Direk Bir yerden Yaban mersini bul ve Yedir evladına. Benim arkadasimin bebegi idrar enfeksiyonundan bir turlu kurtulamıyordu En son bir doktor önerdi 3 gün icerisinde enfeksiyon degeri düsmüstü. Dene yararı olur zarari olmaz
(879 puan) tarafından
Aynen kzuum getire bak Yada baska internette satan yerler var paketli al Yedir bebegine 6 aydan ufak degilse
(1,264 puan) tarafından
9.ayına girdi canım
(5,269 puan) tarafından
Netten baktim da gercekten idrar enfeksiyonuna iyi geliyomus
(1,264 puan) tarafından
Kesin alıcam
(879 puan) tarafından
Insallah sifasını görürsün kuzum arkadasım mucize diye bahsediyordu aylarca cekti onun bebegi enfeksiyondan
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insallah
(1,264 puan) tarafından
İnşallah canım allah razı olsun
0 oy
tarafından
Şu içir bol bol havuç ver
(1,264 puan) tarafından
Haşlayıp mı vereyim
tarafından
Yok canm öyle soy ver  yesin bide soğanda iydrde icebilirmi
0 oy
(14,065 puan) tarafından
ALLAH şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun insaalah geçmiş olsun 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim şifa versin canım ins  bi an önce geçer:(
0 oy
(14,755 puan) tarafından
Rabbım şifalar versin inşaallah 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah
0 oy
(741 puan) tarafından
Rabbin şifa  versin insallah ya  Selam  ya  Fettah  zikrini çek canin 620 adet  ama  inananrak  cek  benin oglun yigun bakimda  kaldi 49 gun  yaşadıysa  allahın  ismini zikir  ettiğin için yaşadı  emin ol 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elvin& (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
27 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,407 soru

12,415,568 cevap

45,007 kullanıcı

Kategoriler

...