benim eşim de öyle 7 aylık hamileyim herşeyim dapdar giydiğim sutyenlerde goguslerim ordan burdan fışkırır camasirlarim okadar darki geceleri kaç defa uyanırım açısından evin içinde gider onun tişörtlerini giyerim spor ayakkabım yırtılmış okadar eskimiski kapının önünde bırakmaya utanıyorum kimse görmesin diye içeri alıyorum, kışın ortasında bile ayakkabılarım su alıyor ayaklarım buz oldu eve gidelim dediğimde kızıp azarladigini bilirim, aileme gittim bir kuruş para vermedi en son gittiğimde yüzüslük yaptım 50 TL para verdi sadece ve insana en çok koyan durumu iyi bir aileden geliyorsun alışık değilsin ve ailenin bunlardan hiçbir şekilde haberi yok kimseye derdini anlatamaman kimse zanettmesinki parası yok diye öyle, kendisi memur annesine kardeşlerine harçlık verir sürekli namazıni kılar çok kitap okurfelan kurban bayramı gelir kurban kesmek ister camilere sürekli 20.30 TL para bırakır ramazanda ikişer koli alıp ihtiyaç sahiplerine verir ihtiyacı olmadı hâlde pantolunumun işte bilmem şu bu rengi yok o renkten de pantolon alcam der iş yerinde eve yakın olmasına rağmen dışarda arkadaşlarıyla beraber yemek içmek ister gezmeyi seven biri ama sıra bana geldi mi adamda merhamet duygusu bitiyor beni ailesi gibi görmez önceliği bana asla vermez şuan bütün yazdıklarımı göz yaşıyla yazıyorum ama bir insan acaba çocuğum oyuncaklari olacakmi diye endişe duyarmi korkarmi geleceğinden..bu gece gene dolu olduğum günlerden bir gün sanırım
1,496,737 soru
24,450,144 cevap
353,923 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın